Презентаця поетичної збірки Ірини Старовойт «Гронінгенський рукопис»

Презентаця поетичної збірки Ірини Старовойт «Гронінгенський рукопис»

Книгарня «Є» за підтримки «Видавництва Старого Лева» відбудеться презентація збірки Ірини Старовойт «Гронінгенський рукопис». 
Авторка презентуватиме свою збірку поезій. Тут європейські вірші про українську пам’ять і забуття, і детективні родинні історії. Про батьківщину як особисту причину. Про глибинні зусилля майбутнього. Про генетичний страх, але й осмислену перемогу над ним. Вірші без чернеток, без гальм, без кордонів.
Ірина Старовойт народилася у Львові. Авторка і ведуча книжкового ревю «ТоМи» на обласному телебаченні (1996—1999). Лауреатка першої премії видавництва «Смолоскип» (1999). Належала до літературної групи «Нечувані». Практикуючий філолог, викладачка історії європейських літератур ХІХ-ХХ ст., доцент кафедри теорії літератури Львівського університету ім. Івана Франка. Учасниця ІІ Європейського форуму культур (Люксембург, 2005), Конференції жінок-письменниць Центральної та Східної Європи (Комаром (Угорщина) / Комарно (Словаччина), 2008) та Y Форуму перекладачів (Вірменія, 2011). Член Асоціації українських письменників.
Вхід вільний!
 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення