Пригоди Леді Баг та Супер кіт

Найяскравіша подія цієї весни! 

Дитяче інтерактивне шоу про супер героїв нашого часу «Пригоди Леді Баг та Сепер Кіт». 

На Вас чекає інтерактивна вистава з неймовірними акробатичними трюками та захоплюючими спецефектами. 

Боротьба зі злими силами Фараона, дзеркальної людини та багатьма іншими лиходіями під впливом Бражника. 

Будьте впевнені, ваші діти  затамувавши подих  будуть спостерігати  за грандіозними  пригодами  Леді Баг та її друзів, а також  брати  в цьому  активну участь! 

З давніх-давен  протистояння  добра та зла переростає  у справжню боротьбу. В епоху чотирьох  планет, коли відчиняються ворота, у світ проникають прихильники зла, сподіваючись  його захопити. Так починається легендарна битва.

Кожні 12 тисяч років для захисту Всесвіту людство намагається  зібрати чотири головні символи природи: воду, землю, вогонь та повітря.

Цього разу непросте випробування  чекає звичайну  школярку. В образі  Леді Баг їй доведеться захистити увесь світ від атак суперлиходіїв.

Їй доведеться зіткнутися з Фараоном і давньою мумією, розтрощити Людину-скелю і оживити його кам'яне серце, підкорити силу вогню і здолати Бражника, битися з Дзеркальником і вибратися зі справжнього дзеркального лабіринту.  Пліч-о-пліч з Леді Баг всі випробування проходитиме Гіпер Кіт.  Їм доведеться не лише захистити від лиходіїв весь світ, а й приборкати північний вітер, обернувши його на вітер змін.

 Як упораються з цими випробуваннями наші герої?
 Чи вдасться їм обійти хитрощі лиходіїв?
 Чи зможуть вони захистити своїх друзів та весь світ?

 Ми віримо в добро та сили наших героїв!  Там, де є дружба та сміливість, зло завжди змушене відступати!

 На вас чекає інтерактивна вистава з приголомшливими фокусами та неймовірними акробатичними номерами.  Будьте готові із завмиранням серця спостерігати за грандіозними пригодами Леді Бот і навіть брати в них участь!

 Приходьте, щоб підтримати наших героїв і разом з ними подолати суперлиходіїв!

 Вперед!  Назустріч пригодам!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення