Прилетіла ластівочка. Концерт-реконструкція

Прилетіла ластівочка. Концерт-реконструкція

Всі анонси від: Театр ім. Садовського, Компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ»

З 2024-го перенесемось у 1922-1924 роки! З Вінниці — у США і Південну Америку!

Про раритетні твори і ноти-рукописи часів УНР, приголомшливі паралелі з нашим часом, феєричні емоції глядачів і міжнародний проєкт, якому дасть старт саме концерт-реконструкція у Вінниці!

Концерт-реконструкція «Прилетіла ластівочка» — це грандіозна, надзвичайно важлива і приголомшлива подія із тим самим wow-ефектом, яку для вінничан і гостей міста приготувала команда найгучніших фестивалів Вінниці Operafest Tulchyn і Vinnytsia Jazzfest та Інститут Леонтовича.

— Ніби у машині часу, 24 березня нас чекає фантастична подорож на понад 100 років назад! Із 2024-го перенесемось у 1922-1924 роки. З Вінниці — у США і Південну Америку, — діляться організатори. — Наш прекрасний Вінницький театр ім. Садовського перетвориться на… Карнегі-хол! А десь там, із небес і хмаринок, з гордістю і своїм 1000 %-ним схваленням за нами спостерігатимуть і пишатимуться Симон Петлюра, наш геній-земляк Микола Леонтович, надзвичайний Олександр Кошиць і всі артисти «музичної сотні УНР». Це буде вражаюча історична й мистецька подія, яку дійсно неможливо пропустити!



Дату проведення концерту у Вінниці — 24 березня — обрали невипадково. Адже саме у цей день 105 років тому, 24 березня 1919 року, музиканти Української Республіканської Капели вирушили з Кам’янця-Подільського у світову подорож-турне, яка сьогодні вважається найяскравішим прикладом культурної дипломатії у світі.

Не пропустіть грандіозний концерт-реконструкцію «Прилетіла ластівочка» 24 березня о 16.00 у театрі ім. Садовського!
Квитки: 180 - 400 грн
Купуй онлайн тут

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення