Еротична драма "П'ятдесят відтінків свободи"

Країна, рік: США, 2018
Режисер: Джеймс Фоулі
Жанр: драма, мелодрама, еротика
Студія: Universal Pictures
Прем'єра в Україні: 14.02.2018
В ролях: Дакота Джонсон, Джеймі Дорнан, Ариель Кеббел, Тайлер Хеклин, Кім Бейсінгер, Ділан Ніл, Марша Гей Харден, Елоіза Мамфорд, Макс Мартини, Рита Ора.

Сюжет: Головні герої фільму «П'ятдесят відтінків свободи» - Крістіан і Анастейша – насолоджуються життям в якості новоспеченого подружжя. Океан, красиві види і багато романтичних моментів... І, здавалося б, все виглядає чудово. Але їхнє щастя триває недовго, так як несподівано колишній бос Ани Джек Хайд вирішує помститися подружжю за своє звільнення і викрадає сестру Крістіана Мію. В цей час Анастейша дізнається, що чекає дитину.

 

Цікаві факти про фільм:

  • Фільм «П'ятдесят відтінків свободи» знімався одночасно з попередньою частиною трилогії «На п'ятдесят відтінків темніше».
  • Зйомки фільму проходили в Парижі і Ванкувері під робочою назвою «Further Adventures of Max and Banks 2 & 3». Кілька сцен було знято в Ніцці під час терористичних атак.
  • Після прем'єри «П'ятдесят відтінків сірого» ходили чутки, що Джеймі Дорані покинув проект і його місце займе інший актор.

 

Дивись офіційний трейлер фільму:


Огляд сюжету фільму "50 віддтінків свободи" від блогера: 

Коментарі до події (1)
  • Ольга Романова 09 Лютого

    Я читала всі три книги "50 відтінків...". Перші дві екранізації фільму мене не здивували, і я в захваті не була. Книги набагато краще. Хоча актори підібрані дуже влучно. Саме такими я собі і уявляла Анастейшу і Крістіана. Цікаво, що ж очікувати від нового фільму: https://planetakino.ua/movies/fifty_shades_freed/ . Вже в кіно йде, треба піти.
Отримуйте
регулярні оновлення