Симфонічний Queen при свічках

18 лютого о 19.00 у театрі ім. Садовського на незабутньому концерті «Симфонічний QUEEN при свічках» оживуть всі культові пісні Queen: «Bohemian Rhapsody», «We Will Rock You», «We Are the Champions», «I Want To Break Free», «Save Me» та багато інших! Безсмерті хіти Queen зазвучать по-новому у приголомшливому виконанні знаменитого оркестру GosОrchestra та винятковій атмосфері із магією сотень свічок. Концерт буде вражаючим і повним сюрпризів! У цей вечір ви будете підспівувати, а, може, навіть і пританцьовувати. Можливо, згадаєте перше кохання і точно драйвово відпочинете. Ці хіти will rock you в саме серце!

Всіх запрошуємо згадати минуле, насолодитися якісною музикою і провести дуже приємний вечір.

ЧОМУ ВАРТО ВІДВІДАТИ КОНЦЕРТ?

1. Можливість провести вечір в компанії безсмертних хітів групи Queen
2. Отримати безліч задоволення від улюблених пісень в симфонічному виконанні
3. Насолодитися кращим саундом і затишною атмосферою.

Вже протягом кількох десятиліть залишаються в топі найвеличніших рок гуртiв світу!


Творці хітів, які по праву стали безсмертними у 20 та 21 століття! Музика, яка виховує смак і естетику молодих музикантів! Музика, яка запалює серця! Це все Queen! Симфонічний Шоу Оркестр Hardy запрошує поцiновувачiв якiсного року, і шанувальників Queen на грандіозний концерт, присвячений цій особливій групі.

Queen в оригінальних аранжуваннях HARDY і чудовий голос Віктора Романченко, створять незабуваємий настрій і заряд емоцій в цей вечір. Ви почуєте найвідоміші пісні Queen: We are the champions, I want it all, Don’t stop me now, Bohemian Rhapsody, The Show must go on та багато iнших хiтiв!
 

Коли: 18 лютого 19:00
Місце проведення: Театр Ім. Садовського

НЕ пропустіть! Буде жарко! Be Hardy!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення