Регіональний відбір гонщиків до участі у Всеукраїнському змаганні з картингу "Red Bull Kart Fight"

Регіональний відбір гонщиків до участі у Всеукраїнському змаганні з картингу "Red Bull Kart Fight"

Всі анонси від: Картинг-клуб "GT"

Red Bull Kart Fight – унікальне змагання з картингу, в якому переможця визначають не серед професіоналів, а серед талановитих аматорів!

Кожен, хто має жагу до швидкості та неабияк захоплюється автоспортом, може на собі відчути дух суперництва - в боротьбі за звання найшвидшого картингіста України.

Змагатися за вихід до Національного Фіналу можуть всі бажаючі старше 18 років, хто не має ліцензії професійного гонщика ФАУ.

Цього року регіональні відбори об’єднають гонщиків з восьми міст України.
З 1-го по 8 жовтня відбудуться кваліфікаційні заїзди в регіонах.

9 жовтня будуть визначені фіналісти, які вже через тиждень - 16 жовтня - представлятимуть свої міста на Національному фіналі у Києві.

Найшвидший картингіст України за версією Red Bull Kart Fight отримає можливість взяти участь у міжнародному картинг-марафоні у Дубаї, у складі існуючої команди найкращих картингістів-аматорів України.

Red Bull Kart Fight проводиться по всьому світу і є надзвичайно популярним серед любителів автоспорту. Щороку майстри швидкісної їзди різних країн міряються силами на кращих картинг-майданчиках та вулицях своїх міст та країн.

Для участі у Всеукраїнському змаганні Red Bull Kart Fight потрібно:
1.
Без попередньої реєстрації приїхати до картинг-центру в кваліфікаційний період (1-8 жовтня)та взяти участь у відбіркових перегонах. Кількість спроб кваліфікаційних заїздів необмежена.
Картинг-центр у Вінниці знаходиться за адресою вул.Келецька, 117Б, парковка біля ТЦ"ШОК" (GT Karting Club).

2. Учасники кваліфікаційних заїздів, які потрапили у ТОП-24 свого міста за результатами часу проходження траси, отримають змогу перейти до наступного рівня змагань та взяти участь у регіональному фіналі 9 жовтня.
Розклад регіональних фіналів та адреси картинг-центрів за посиланням.

3. Переможцями регіональних фіналів стануть три найшвидших картингіста кожного міста, таким чином сформувавши ТОП-24 України.

4. 24 фіналісти регіональних змагань зустрінуться 16 жовтня на трасі Національного фіналу в Києві, переможець якого отримає путівку на картинг-марафон у Дубаї.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення