Релакс у Закарпатті

Релакс у Закарпатті

Всі анонси від: Фора-тур

Шикарна природа, смачні вина, оригінальна закарпатська кухня, файна компанія поруч, незабутнє купання в термалах, комфортне розміщення в готелі та якісний сервіс зробить Ваш відпочинок у Закарпатті незабутнім! Травневі свята - це найкраща пора відвідати цей край! Виїзд з Вінниці 27 квітня о 21.00 від маг. ГРОШ на 600 річчя (на Вишеньці).

Програма туру:

ДЕНЬ 1-й – 28 квітня 08:00 - прибуття до відомого курорту під назвою Пилипець.

08:00-12:00 - відвідаємо найпотужніший та найвідоміший водоспад Закарпаття – Шипіт. Це надзвичайно живописне місце. І НАЙЦІКАВІШЕ, ми піднімемося по найдовшій канатно-крісельній дорозі у Закарпатті, що веде на гору Гимба. На нас чекає мальовнича дорога на підйомнику, яка веде на гору, а на самій височині знаходиться знаменита «Чайовня». Головний скарб цього кафе - неймовірні краєвиди за вікном.

12:00-14:00 – переїзд до романтичного замку Сент-Міклош.

14:00-15:00 – екскурсія замком кохання!

15:00-17:00 – переїзд у с. Бене, де знаходяться найсолодші винні підвали сім’ї Урста (скуштувавши саме ці вина, Ви точно зрозумієте різницю та захопите не одну пляшечку із собою!!!).

17:00-19:00 - сім’я Урста має унікальні сорти винограду і знає секретні технології по переробці винограду, що водиться за дідівською та кахетинською технологіями, тому їхні вина високоякісні, високо екстрактні та солодкі, бо ягоди винограду достигають на висоті 200-250 метрів над рівнем моря. Видержка вин проходить в дубових бочках, не менше ніж 18 місяців.

19:00-19:30 – переїзд на поселення в наш комфортний готель, відпочиваємо та набираємося сил для нових відкриттів.

ДЕНЬ 2-й –29 квітня 08:30-09:00 сніданок в готелі (входить у вартість).

09:00-10:00 – збір в автобусі та переїзд до м. Мукачеве.

10:00-13:00 – екскурсія сучасниммістом Мукачево, то охайне, затишне місто на берегах ріки Латориці. Воно розташоване на рівному плато, і лише замкова гора велично здіймається над старовинними вулицями. Після екскурсії можна смачно поїсти у місцевому закладі швидкого харчування.

13:00-14:30 – відвідуємо замок “Паланок”, який можна побачити з будь-якої точки, а з фортецею пов’язана і назва міста, і його доля. Подейкують, ніби будівля замку коштувала робітникам великих мук - від того й містечко назване Мукачевим. Інша версія стверджує, що люди з великими муками долали карпатські перевали, щоб дістатись селища. Але існує ще третя, суто прозаїчна версія, позбавлена жодних мук: колись на Латориці стояв млин, на якому мололи борошно — муку. Отаке-то подейкують місцеві городяни.

14:30-15:30 відправляємося релаксувати та відпочивати у найкращих термальних водах Закарпаття – в «КОСИНО». Раз вже ви приїхали до Закарпаття, то радимо відвідати найкращі басейни, які тут є! Термальні басейни «Косино» - це величезний комплекс басейнів з водою, яка б’є з глибин землі, температура постійно +41. Саме тут Ви зможете спробувати безліч саун (входять у вартість квитка), та найдухмяніших малих басейнів, що наповнені різноманітними напоями. Побувавши тут хоч один раз, хочеться повертатись і повертатись. Це справжній термальний рай!

15:30-18:30 – відпочиваємо у басейнах.

19:00-20:00 – переїзд у готель.

ДЕНЬ 3-й – 30 квітня 08:30-09:00 – сніданок (входить у вартість).

09:00-11:00 – направляємося до величного та романтичного м. Ужгород

11:00 - 13:00 – Мало хто знає, що в Ужгороді – одні із найкращих кав’ярень та кондитерських в Україні. Чого тільки вартий кондитерський дім Штефаньйо та Бондаренко. Ми Вас зранку запросимо на каву та смачний десертик. Почнемо ранок з приємностей! А далі на Вас чекає славний Ужгород – столиця Закарпаття, одне з найкрасивіших міст Центральної Європи, що розкинулося на перехрестях українського, угорського та словацького кордонів. Місто із славетним історичним корінням – адже бере свій початок ще в ІХ сторіччі, дуже довго було у володінні угорської корони і величалося Унгваром. Всім гостям міста ужгородці радять прогулятися вулицею Корзо та пішохідним містком, тут є багато цікавого і красивого серед архітектурних будівель. Воістину європейське місто без метушні великих мегаполісів з дуже приємними і чуйними людьми.

13:00-14:00 – обід у колоритному українському закладі.

14:00-16:00 – переїзд до Лумшор, де кожен зможе відпочити тілом і душею, а головне помолодшати на років 5 точно.

16:00-18:00 – гостинно запрошуємо Вас до диких чанів «У Цімбора». Це буде найкращий відпочинок у мальовничих Лумшорах. Насолоджуйтесь незабутнім краєвидом та бездоганним сервісом! Пройшовши вниз по стежці, проходячи через вируючу гірську річку Турички, Ви потрапляєте в старовинний чан. Родзинкою чана є те, що оздоровча процедура відбувається під відкритим небом незалежно від пори року. Чан знаходиться в безпосередній близькості від річки, і після процедури в чані можна, скоріше навіть потрібно, скупатся в холодній річці.... А іще жару додаватиме перчик, кілька морквинок та цибулинка від супроводжуючого групи ;)

18:00-18:30 – збір біля автобуса та виїзд додому.

06:00 – орієнтовний час приїзду додому. 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення