Різдво на Буковині

Різдво на Буковині

Всі анонси від: Укрвінінтур

Зустрічай Різдво у Буковині! Екскурсія з виїздом з Вінниці  7 січня о 05:30.
Програма поїздки:

7 січня - 06.00 -  Приїзд до Хотина.
Хотин – місто на правому березі Дністра, районний центр Чернівецької області. Воно відоме своєю фортецею 13-18 століття, що збереглася до наших днів. Хотинська фортеця(20/10 грн) - прекрасний зразок середньовічного оборонного зодчества України, один з найбільш значних пам'ятників архітектури Буковини. Побудована в XIII в. за наказом князя Данила Галицького на місці ранньослов'янських укріплень.

Переїзд до Чернівців. Оглядова екскурсія по місту Чернівці - "Маленькому Парижу"
Екскурсія починається в найстарішій частині Чернівців - на Турецької площі - і переходить на колишню площу Святого Хреста, звідки бере початок австрійська історія міста. Потім Ви побуваєте на Центральній площі, де кожен день, рівно о 12, з балкона вежі Ратуші трубач грає мелодію «Марічки». 
Під час екскурсії Ви відвідаєте головний корпус резиденції, де побачите розкішні зали, в яких митрополит влаштовував аудієнцію для високих гостей і де проходили єпархіальні засідання. Своєю красою і величчю вражає Синодальна зала, один з найбільш красивих в Європі. Він був прикрашений мармуром (звідси і сьогоднішнє його назва - Мармурова). Не менш захоплює зал засідань Священного синоду (сьогоднішній Червона зала). Його стіни оздоблені китайським червоним шовком. На одній зі стін висять величезні венеціанські дзеркала. Створені за старовинною технологією вони нараховують аж п'ять шарів срібла.

Поселення в готель. Ночівля.

8 січня!
8.30 - Сніданок. 9.00 – Виїзд до гірськолижного курорту «Мігово». Схили: м Мала Кічера, 2 Гірськолижні спуски Довжина 1 100 и 1300 м. Перепад висот - 181 м. Відмежована траса для початківців - 100 м. Окрема траса для сноутюбів-150м.

До послуг відпочиваючих пункт прокату гірськолижного обладнання (гірські лижі, сноуборди), лижна школа, сноутюбінг, стендова стрільба, катання на санях, школа верхової їзди, сауна, баня, басейн, каток, більярд, тир для стрільби з лука, пневмотир, масажний кабінет, дитячий майданчик, катання на всюдиходах, екскурсії.
18.00 – Повернення в готель. Вільний час. Ночівля

9 січня
8.30 - Сніданок. Виїзд до Мігово.
Катання на лижах, сноубордах, сноутюбах та ковзанах.

17.00 – Виїзд до Вінниці. 
00.00 – Орієнтовне повернення до Вінниці!

У вартість  входить: проїзд автобусом євро класу по всьому маршруту, проживання в готелі зі зручностями, сніданки, робота екскурсовода по маршруту.

У вартість  не входить: харчування з розрахунку (обід – 70грн., вечеря – 60 грн.); вхідні квитки до фортеці, абонементи на спуски, особисті витрати.

Адреса: м. Вінниця  вул. Соборна 54, офіс 5 тел: 67-10-11, 57-93-76, E-mail: [email protected]

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення