«Розсміши коміка»! Вінницький кастинг

«Розсміши коміка»! Вінницький кастинг

УВАГА!
Хочеш стати учасником шоу «Розсміши коміка»?
Тоді приходь на кастинги і не прогав свій шанс потрапити на краще народне шоу України.

Вінницький кастинг відбудеться 2 червня 

«Розсміши коміка» - народна розважальна програма, в якій будь-яка людина, що володіє комічним талантом, має можливість заробити непогані гроші. Розсмішити свого знайомого або родича - це одна справа, а от змусити сміятися людину, яка все своє життя професійно займається гумором - таке завдання по зубах далеко не кожному. Зате того, кому вдасться розсмішити Євгена Кошевого і Володимира Зеленського, чекає солідна грошова винагорода! Ніяких жорстких правил, ніяких серйозних обмежень: змусив коміків сміятися - отримай гроші! Головний приз для переможця 50000 гривень.

Обов'язкова реєстрація за телефоном 0 800 50 40 72 (дзвінки з будь-яких телефонів на території України безкоштовні).


Питання, на які варто знати відповіді перед кастингом:

 1.  Чи можна брати участь в кастингу неповнолітнім?
16-18 років учасники можуть брати участь з дозволу батьків. Для зйомки знадобитися офіційний дозвіл. До 16 років учасники можуть брати участь тільки в складі дорослої команди при об'єктивній необхідності їх участі.

  2.  Що Вам потрібно для участі в кастингу?
Для участі в кастингу необхідно просто вчасно прийти на кастинг з матеріалами, з якими Ви хочете виступити. Ваші матеріали ніхто не буде використовувати, записувати і з ними ж Ви зможете виступити на зйомці. Документи з собою брати не потрібно, реєструватися обов'язково, костюм брати за бажанням і необхідності.

   3.  Навіщо реєструватись на кастинг?
У разі проходження Вами кастингу, організатори зможуть знайти Ваші дані в базі, при необхідності, для запрошення Вас на зйомку.

  4. Ви пройшли кастинг, але Вас не запросили на зйомку. Що це означає?
Якщо Ви пройшли кастинг, але Вас не запросили на зйомку відразу, Вам необхідно доопрацювати матеріал відповідно до рекомендацій редакторської групи і прийти на наступний кастинг.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення