Онлайн-клуб для підтримки підлітків-переселенців

Онлайн-клуб для підтримки підлітків-переселенців

Громадська організація STEM is FEM за підтримки програми "Єднання заради дії" запускає онлайн-зустрічі у рамках проєкту “Наука єднання” для підтримки підлітків зі всієї України, зокрема вимушених переселенців. Двічі на місяць учасники віком від 14 до 18 років будуть спілкуватися з цікавими спікерами: науковцями, культурними діячами, підприємцями, – а також матимуть змогу завести нові знайомства з однолітками. Окрім того, діти зможуть поспілкуватися з психологом. Реєстрація відкрита за посиланням.

Перша онлайн-зустріч відбудеться 19 серпня о 17:00. Ярослава Балюк, редакторка найбільшого культурного ресурсу Gogol media проведе лекцію на тему “Сучасна українська література: як утворилася і що почитати?”. 

Друга зустріч клубу розпочнеться 26 серпня о 17:00. Вона буде присвячена темі “Сон та ЗОЖ під час війни”. Лекцію проводитиме Ольга Маслова, кандидатка біологічних наук, ведуча подкасту "Наука як по маслу" на Громадському радіо, членкиня експертної ради проєкту STEM is FEM та авторка наукових книг. 

А після лекції та спілкування зі спікерами, учасники зможуть проконсультуватися з психологинею Юлією Букіною та отримати корисні поради з адаптації до нових умов. 

Ініціатор STEM is FEM, український ІТ-підприємець та засновник технологічної компанії Roosh Сергій Токарєв вважає, що створення таких клубів надасть можливість підліткам соціалізуватися та отримати психологічну підтримку в умовах невизначеності війни.

Першу частину зустрічі – лекційну – організатори транслюватимуть на своїх офіційних сторінках у соцмережах (Facebook та Instagram). Друга частина – зустріч з психологом – буде доступна лише для зареєстрованих учасників.

“Ми вирішили організувати ще й онлайн-зустрічі на додачу до офлайнових у шістьох містах, адже хочемо допомогти якомога більшій кількості підлітків. Віримо, що так набагато більше українських дітей зможе дізнатись цікаву інформацію та завести нові знайомства у різних куточках нашої країни,” – розповідає операційна директорка освітнього проєкту STEM is FEM Дар’я Бичкова.

Офлайн-зустрічі у рамках проєкту “Наука єднання” проводять раз на два тижні у шістьох містах України: у Львові, Чернівцях, Рівному, Полтаві, Хмельницькому та Вінниці. За анонсами проєкту можна слідкувати на сторінках STEM is FEM у соцмережах: Facebook та Instagram

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення