Руслана. Благодійний концерт  у Вінниці

Руслана. Благодійний концерт у Вінниці

Легендарна Руслана, перша переможниця Євробачення від України, дасть великий благодійний концерт у Вінниці на Європейській площі!

Коли: Неділя, 28 квітня
Початок о 15:00
Вхід вільний!

Запрошуємо на благодійний концерт народної артистки України РУСЛАНИ та Танцтеатру “ЖИТТЯ” на Європейській площі поруч ТРЦ Sky Park.

Всім знайомі «Дикі танці», «Знаю я», «Світанок», «Коломийка», «Це любов», а також прем’єри - зокрема, написана Русланою під час війни «Лірниця». Неповторний вокал Руслани та її дика енергія вразять всіх!

Разом із Фондом Наступу закликаємо доєднатися до збору на ударні FPV дрони для 14-тої бригади оперативного призначення імені Івана Богуна “Червона Калина” у Вінниці.

Ініціатор збору – фонд НАСТУПУ

Чекаємо вас на благодійному заході за участі народної артистки України РУСЛАНИ! 

Раді представити ведучого заходу — Olexandr Terenchuk 
А ще для вас виступатиме запальний Max Triss
На зображенні може бути: 1 особа та текст «Sky Park торговий SkyPark центр недиля 28.04 15:00 РУСЛАНА ТанцТеатр "ЖИТТЯ" БЛАГОДИЙНИЙ КОНЦЕРТ ведучий заходу ОЛЕКСАНДР ТЕРеНчУК ЖИВИЙ ЙЗВУК ЗВУК ЕВРОПЕЙСЬКА ЕВРОПЕЙСЬКАПЛОЩА ПЛОЩА ФОНд НасТУПУ»

На зображенні може бути: 4 людини та текст «Sky Park торговий SkyPark тарговийцентр центр недиля 28.04 15:00 ТанцТеатр Танц "життя" РУСЛАНА БЛАГОДИЙНИЙ КОНЦЕРТ ΜΑХ TRISS ЖИВИЙ ЖИВИЙЗВУК ЗВУК ЕВРОПЕЙСЬКА ЕВРОПЕЙСЬКАПЛОЩА ПЛОЩА ФОНД НАСТУПУ»

Разом із Фондом Наступу закликаємо доєднатися до збору на ударні FPV дрони для 14-тої бригади оперативного призначення імені Івана Богуна "Червона Калина" у Вінниці.


Не пропусти!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення