Сергій Асафатов. Великий сольний концерт

Сергій Асафатов. Великий сольний концерт

Всі анонси від: Театр ім. Садовського, Компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ»

Надзвичайний Сергій Асафатов везе нову порцію незабутніх емоцій рідній Вінниці!

У його неймовірних, глибоких піснях кожний пізнає себе, дивовижний оксамитовий голос торкається найтонших струн душі, а концерти — значно більше, ніж просто гарний вечір якісної української музики.

25 листопада о 19.00 у театрі ім. Садовського Сергій Асафатов зі своїми музикантами «оркестру добрих і світлих людей» обіцяє всім справжню магію і ту саму фантастичну атмосферу «як на домашній кухні», якими славляться всі його виступи.

— Вінниця, скоро обіймемось! До зустрічі! — запрошує Сергій Асафатов.

Квитки на концерт купуйте тут

Також квитки можна придбати у всіх касах «Афіша Вінниці»: у театрі ім. Садовського, готелі «Франція», Вінницькій філармонії, Вінницькому планетарії, креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK», магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», центрі розвитку «Origami», магазинах святкового декору «Aladdin» (у ТЦ «Plaza Park» і ТЦ «Barbara»), тур-клубі «Бідняжка».

«Заведу кота», «Туман», «Море», «Люди ідуть від людей», «Літай», «Гарного дня», «Золото», «Дякую за світанки», «Крим», «Нові вершини», «Музика», «Дзеркало», «Париж» — на рахунку Сергія Асафатова безліч хітів, які скорили серця мільйонів українців.

І невгамовний співак-мультиінструменталіст цей список постійно поповнює.

Сергій Асафатов — один із найбільш плідних українських артистів. За 2023 рік він написав рекордну кількість нових пісень і продовжує тішити своїх шанувальників новими піснями майже щомісяця.

Із дня проведення свого крайнього концерту у Вінниці, що відгримів у квітні, Сергій Асафатов презентував дев’ять вражаючих прем’єр: пісні і кліпи «Я живу» («Смак свободи»), «Кришталь», «Рани», «Наодинці», «Світло», «Моя батарея не сяде», «Ти моя музика», «Небо» і «Речі».

Співак зізнається: саме написання нових творів йому найбільше надає сил нині.

— Я навчився не розклеюватись. Якщо вже дуже погано, ти просто рубаєш дрова, просто йдеш кудись кілометрів десять — в залежності від того, наскільки буває погано… Загалом я стараюсь оточувати себе такими людьми, з якими мені комфортно. І просто багато пишу, — говорить Сергій Асафатов. — Особливо коли почалася повномасштабна війна, я зрозумів наскільки крихке життя. І скільки всього хочеться зробити. Тому поки є цей час, поки я вільний від концертів туру, майже весь час просто вимикаю телефон і працюю. Це допомагає: вимкнути телефон і просто працювати. Я раніше це теж не розумів, але ті люди, які пишуть — з ними відбувається дивна штука. Навіть не знаю, як це пояснити. Ніби то не ти все… От ніби ти, але потім слухаєш — дуже дивно… Як магія! У моєму житті насправді дуже багато магії. Дуже!

Зворушливими моментами народження нових пісень, пошуків цікавих звуків, музики та родзинок аранжування Сергій Асафатов постійно ділиться зі своїми підписниками у Instagram.

— Після зростання у дитячому будинку мені до цих пір важко пристосуватися, пройти цю соціалізацію. Є багато людських речей, які я взагалі не розумію. Та водночас — до мене притягуються подібні до мене люди, музиканти. І тоді трапляється магія, — говорить артист. — Я ж по суті не в шоу-бізнесі. Я комерційно цим не займаюся. Сам все роблю: сам собі продюсер, режисер, звукоінженер… Так склалося із самого початку, ще коли я переїхав у Вінницю. У мене навіть фото є, де в гуртожитку я купив на позичені гроші перший ноутбук — такий товстий, мабуть допотопний (усміхається). І умудрився поставити на нього програму і щось клепати. От все життя це барахло зі мною.

Приходьте насолоджуватися щирістю і відкритістю, безмежним талантом, дивовижним голосом та неповторними піснями, які відображають те, що думаємо і відчуваємо всі ми!

25 листопада о 19.00 у театрі ім. Садовського на концерті Сергія Асафатова у Вінниці буде надзвичайно!

Організатор концерту — компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

Коментарі до події (1)
  • Nataliya Dorohova 08 Серпня

    Читала, що всі концерти в "...дворіку" відмінаються, а куди переносяться?
Отримуйте
регулярні оновлення