Sestra вперше з концертом у Вінниці

Sestra вперше з концертом у Вінниці

Всі анонси від: Royal Pub

Гурт SESTRA вперше у Вінниці з сольним концертом уже 2 квітня у Вінниці!

Гурт SESTRA готує для вас незабутній вечір музики, який поєднає неповторний тендітний вокал з нотами спокусливого саксофону уже цієї весни у Вінниці!


Коли: 2 квітня
Де: Royal Pub
Квитки від 200 грн

Гурт SESTRA - це новий музичний проект в українському шоу-бізнесі, особливостю якого є поєднання східних та українських мотивів в піснях, які дівчата пишуть самі! 


Талановитий Дует з вражаючого вокалу та мистецької гри на саксофоні вже завоювали свою аудиторію, а його пісні «У мирному Києві" та «Молюся і вірю» стали радіо хітами. 

Виступ гурту SESTRA подарує подвійну порцію незабутніх та феєричних емоцій всім цінувальникам якісного звучання і непередбачуваних живих виступів !!! 

Фіналістки шоу "Голос країни", яскраві і неповторні, ви це точно маєте побачити і почути на власні очі!

Inessa підкорила не один телевізійний проєкт, а Аліна стала лауреатом найпрестижніших міжнародних конкурсів. Їх творчість можна описати як чуттєво ностальгійну, і в той же час як нову експериментальну хвилю.


Професійне аранжування, пронизливі тексти та вокал, музична технічна складність саксофону, потужний образний посил і постійне перебування на межі акустичного та електронного сприйняття — все це створює для дуету стиль, який важко сплутати з кимось іншим.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення