“Шоу Супергероїв”. Екстрім-рекорди з книги Гіннеса від Цирку Кобзов

“Шоу Супергероїв”. Екстрім-рекорди з книги Гіннеса від Цирку Кобзов

«Шоу супергероїв. Екстрім-рекорди з книги Гіннеса. Наживо» - такого неймовірного драйву ви ще не відчували! Таких небезпечних трюків ви ще не бачили! Таких унікальних людей ви ще не зустрічали! Книга рекордів Гіннеса оживає на ваших очах!

З 7 по 24 вересня у Вінниці не пропустіть можливість побачити неймовірне шоу світового рівня, яке гарантує вам викид адреналіну і бурю емоцій. Шоу супергероїв змусить забути про повсякденні тяготи і привнесе драйву в будні.
Проект розроблявся з урахуванням переваг сучасних дітей - починаючи від підбору персонажів і сценічного контенту і закінчуючи реалістичним дизайном костюмів, створених за ескізами з фільмів. У підготовці шоу брали участь кращі режисери і артисти світу.

Як підсумок, на манежі втілилися образи самих топових героїв comics-всесвіту, які виконують неймовірні трюки і здатні затьмарити видовищністю своїх же прототипів!
Передові світлові технології, неймовірні трюки повітряних гімнастів, незмірна сила акробатів і витончена грація еквілібристів - все для того, щоб повністю зануритися в дивовижний і яскравий світ мальованих історій всією сім'єю. Ще одна можливість розповісти дітям, що добро завжди перемагає зло!

Шоу супергероїв - це не просто якісне трюкове уявлення. Це прагнення дивувати людей неймовірними фізичними здібностями людського тіла! Це бажання надихати глядача до нових перемог і досягнень!


В програмі Шоу Супергероїв у Вінниці ви побачите:
 • Переможці циркового фестивалю в Монте-Карло 2017, вони шокують вас своїм номером, який увійшов до книги рекордів Гіннеса. Одночасно сім артистів пройдуть по канату без страховки, утворюючи піраміду під куполом цирку.
 • Супергерої, що підкорюють «Колесо смерті»! Колумбійські артисти, багаторазові переможці циркових фестивалів, продемонструють хвилюючі і неймовірні акробатичні трюки всередині і зовні гігантської металевої конструкції.
 •  «Тесла-шоу» - видовище, яке нікого не залишить байдужим! Людина з суперсилою підкорює розряди справжньою п'ятиметрової блискавки. Це варто побачити на власні очі!
 • «Сфера сміливості» - неймовірне мото-шоу від кращих артистів з Латинської Америки - найбільш видовищний і вражаючий номер шоу! Супергерої, осідлали «залізних коней», на шаленій швидкості виконують унікальні і небезпечні трюки всередині металевої кулі.

У фіналі вистави глядачів чекає фотосесія з улюбленими супергероями.
Все це варто побачити на власні очі!
Коли: з 7 по 24 вересня о 12:00, 15:00 і 19.00.
Де: Вінниця, вулиця Київська 14.
Купити квитки і отримати більш детальну інформацію можна в касах цирку, розташованих в місті, а також на сайті.
Слідкуйте за новинами Цирку «Кобзов», підписавшись на сторінки в соціальних мережах Facebook, ВКонтакте, Instagram, Twitter і YouTube.
Телефони для довідок та бронювання квитків: (093) 100 44 77, (098) 100 44 77, (099) 100 44 77

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення