Смачна благодійна акція «Пригости дітей»

Смачна благодійна акція «Пригости дітей»

  У Вінниці 20 квітня стартує благодійна акція «Пригости дітей»! Акція організована кондитерською компанією "ДЕЙ-СОН Логіст Продакшн Компані", що виготовляє продукцію під відомою торговою маркою "БОМ-БІК"!

 У рамках цієї акції в мережі магазинів "Бом-бік" та кожній торговій точці нашого міста будуть розміщені яскраві повітряні кульки та коробки із смачним печивом, яким безкоштовно зможуть поласувати маленькі жителі міста.
   Долучитися до цієї доброї справи може кожен охочий. Потрібно лиш придбати печиво та помістити його в акційну коробку торгових точок. Будь-які інші компанії, що виявлять бажання долучитись до акції та захочуть подарувати радість дітям, можуть також приєднатись до організаторів.  
Основна мета акції - подарувати дітям радість, бо саме вони є найбільшими любителями та поціновувачами солодощів. Адже, дарувати радість - так легко!
   
Смачненьким печеньком від "БОМ-БІКа" вже поласували в Житомирі, Львові, Івано-Франківську та Рівному. Не пропустіть і ви такої змоги порадувати своїх діток.
 
 Творімо добро разом. Пригости дітей! Приєднуйся! "Бом-Бік" - наше смачненьке печенько.
 Акція триває з 20 квітня по 26 квітня 2015р. в м. Вінниці.
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення