"Smile Fest". Культурно розважальна програма до "Міжнародного дня посмішки"

"Smile Fest". Культурно розважальна програма до "Міжнародного дня посмішки"

7 жовтня весь світ святкує найпозитивніше національне свято – День Посмішки, яке збирає мільйони посмішок у всьому світі. Цей день присвячується гарному настрою та проходить під гаслом «Зроби добру справу - допоможи з'явитися хоча б одній посмішці».

Символом свята являється смайлик, якого створив  американский художник Гарві Белл ще у 1963.

Вінниця як завжди долучається до святкування! 
І уже у п'ятницю, 5 жовтня 2018 року у Вінниці відбудеться третій Smile Fest.

Цьогорічний фестиваль умовно буде розділений на три етапи:
   • І етап передбачає проведення тематичного Smile параду, в якому понад тисяча людей, учасників фестивалю, пройдуть по центральній вулиці Соборній у святкових костюмах та креативних образах. Власне хода-парад розпочнеться о 14.00 год. та стартуватиме від площі ім. Стуса. Завершиться цей етап фестивалю о 15.00 год. на майдані Незалежності перед Вінницькою міською радою.

   • ІІ етап розпочнеться на площі «Мушля» о 15.00 год. з роботи Smile City. Це «містечко» буде наповнене пізнавальними майстер-класами, креативними фотозонами, цікавими презентаціями, виставками художніх робіт і обов’язково гарним Smile настроєм. Також на території «містечка» вінничани та гості зможуть посмакувати якісну каву та скуштувати смачну «вуличну їжу» від партнерів фестивалю. Окрім того учасників фестивалю та перехожих буде радувати святкова концертно-розважальна програма, яка буде складатись з тематичних художніх номерів. Smile City радуватиме своїх гостей до 18.00 год. та завершить свою роботу розіграшем призів і незвичних подарунків. 


   • ІІІ етап стає поетичною родзинкою фестивалю, адже для його проведення ми запросили до Вінниці видатних і талановитих українських письменників іроністів. Так, для найменших учасників SmileFest буде організовано поетичні частування від Сергія Пантюка та Івана Андрусяка. Кульмінацією стане Вечір іронічної поезії, який розпочнеться о 19:00 


Організатори запросили до Вінниці видатних і талановитих українських письменників іроністів. Так, для найменших учасників SmileFest буде організовано поетичні частування від Сергія Пантюка та Івана Андрусяка. Кульмінацією стане Вечір іронічної поезії.

На захід запрошуються громадські діячі, активісти, студенти вищих навчальних закладів, та усі, хто хоче з користю провести п’ятницю і отримати море позитиву на весь наступний тиждень. Посмішки гарантовано!

Посмішка - це диво, за допомогою якого в світі стає якось затишніше та тепліше. Всесвітній день посмішки - це ще один день року, щоб зосередитися на добрі справи та подарувати посмішку оточуючим. Тому, давайте повною мірою використовувати цей день.
Участь безкоштовна!
Сторінка заходу на Фейсбук

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення