СОБЛАЗН. Шоу-вистава 18+

Вперше у Вінниці найбільш відверта, пристрасна і зваблива шоу-вистава «СОБЛАЗН», яка змінить ваше уявлення про сучасний театр і змусить по-іншому подивитися на сцену та її героїв! 14 грудня о 19.00 у Будинку офіцерів будуть розкриті всі таємні секрети сильної статі!

У двох діях вистави ви побачите дві абсолютно різні історії... Історії про чоловіків. Без прикрас і фальші. У кожній з яких буде свій секрет, своя фатальна жінка і, звичайно ж, море смішних і зворушливих моментів, які покажуть чоловіків зсередини...
Головний герой – стриптизер-початківець в елітному стрип-клубі для жінок. Що його чекає на шляху до слави? Через що прийдеться пройти мачо, щоб довести свою перевагу?

«СОБЛАЗН» - найбільш ексцентрична вистава в історії України, на якій ви забудете все, що досі знали про театр. Стереотипи стерті, рамки зняті. У сучасному театрі немає місця для манірного снобізму та нудьги!
«СОБЛАЗН» – спокусливо смачний коктейль, що вражає захоплюючим інтригуючим сюжетом, еротичними танцями і стриптизом вищої проби. Так, вам не здалося! Саме стриптизом!
Причому, у виконанні найкращих майстрів даного мистецтва: 10-кратної чемпіонки України зі стриптизу, чемпіонки відкритого турніру Білорусі зі Strip Dance, незрівнянної Ксенії Суровцевої (Lady Beatrise) та 3-кратного абсолютного чемпіона України зі стриптизу, 2-кратного чемпіона України з бодібілдингу, призера Pole Dance та учасника телешоу «Танцюють всі» Алекса Страйка.

Не пропустіть найбільш гарячу прем’єру концертного сезону у Вінниці!
Після шоу всіх глядачів чекає фотосесія з головним «мачо» країни! Спокусіться справжнім задоволенням і не пошкодуєте!


14 грудня о 19.00 у Будинку офіцерів на шоу-виставі «СОБЛАЗН» вас чекає палаючий вулкан пристрастей, чудова акторська гра, захоплюючий сюжет, красиві еротичні танці та дійсно незабутні емоції!

Квитки на виставу вже у продажу!
Вартість – від 180 до 500 гривень.
* Купуйте квитки в один клік на сайті http://bilet.vn.ua/.
* Запитуйте у касах Будинку офіцерів, Вінницького театру імені Садовського, ТСК «Магігранд» (2 поверх) і ТЦ «Петроцентр».
* Замовляйте безкоштовну доставку квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.


Пригощає ресторан Marmaris.
Організатор – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».



 Розігруємо 2 квитки на шоу-виставу "СОБЛАЗН" у Вінниці
 Щоб виграти квитки потрібно: 
 ✓ Підписатись на https://www.facebook.com/moemisto.ua.vn/ 
 ✓ Зробити репост цього запису собі на стіну; 
 ✓ Відмітити лайком сторінку вистави та написати в коментарях чому хочете піти на виставу та з ким)!

Переможець, який отримає 2 квитки, буде визначений 13 грудня! 
 

Коментарі до події (9)
  • Кукушкина Валентина 13 Грудня

    Піду з другом. Хочу побачити таку красу
  • Кукушкина Валентина 13 Грудня

    Класс
  • Елена Овод 07 Грудня

    піду з чоловіком....хочеться внести щось нове та цікаве в сімейне особисте життя...
  • Olga Anatolevskaya 07 Грудня

    Завжди цікаво подивитись щось нове і незвичне. Планую піти з подругою.
Отримуйте
регулярні оновлення