Сольний концерт гурту АнтитілА  "Завжди моя"

Сольний концерт гурту АнтитілА "Завжди моя"

Український рок-гурт «Антитіла» завітає до Вінниці з сольним концертом "Завжди моя"! У Вінниці вперше відбудеться презентація незвичної нової концертної програми, основною родзинкою якої стане виступ зі струнним квартетом.
Окрім усіх так добре знайомих та відомих пісень, шанувальники творчості Антитіл обов’язково почують нові пісні та найсвіжіший сингл «Завжди моя». 
Пісня «Завжди моя», то вона дуже особлива та особиста. АнтитілА присвятили майже весь свій час волонтерській діяльності та багато разів відвідували українських воїнів у зоні проведення АТО. Ця пісня народжувалася у серцях хлопців, що їхали розбитими польовими дорогами в мікроавтобусі під завалами військової амуніції, медикаментів, одягу. Вона народжувалася за братньою вечерею біля великого казана та під час нічних розмов з патріотами на передовій. Вона народжувалася в момент передачі дитячих малюнків-оберегів у руки відважних захисників нашої Вітчизни. Вона народжувалася весь останній рік. І в горі, і в радості, але з вірою у Перемогу!
Гурт «Антитіла» заснований 21 червня 2004 року. Це дата заснування та публічного виконання однойменної пісні "АнтитілА"!  Гурт виконує пісні російською, англійською та українською мовами. 

Склад гурту:

  • Тарас Тополя — вокал, тексти
  • Сергій Вусик — клавішні, аранжування
  • Швесь Денис — ударні
  • Астраханцев Микита — бас
  • Чухрієнко Микита — гітара

Початок концерту о 19.00 
Вартість квитків від 100 до 250 грн!
Квитки продаются в профкомах iнститутiв, в Зорi та в магазинi Мобi Дik
Довiдки за тел.: (063) 865 94 26

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення