Соня Сотник з концертом «Сонник» 6 грудня у Вінниці

Соня Сотник з концертом «Сонник» 6 грудня у Вінниці

Вже 18 років Соня Сотник залишається «жінкою № 1 українського радіо» і вже шість років працює у парі з Сергієм Кузіним у найпопулярнішому ранковому шоу «Камтугеза» на Radio ROKS.

Чотири роки тому Соня Сотник здивувала всю Україну своїм співочим талантом. Спершу скорила столичну публіку - її найперший сольний концерт зібрав абсолютний переаншлаг і став справжнім сюрпризом для всіх.

Нарешті Україна здобула свою унікальну українську виконавицю - рок-діву, яка майстерно поєднує енергійний рок із манливим блюзом, красивий класичний шансон із тонкою жіночою лірикою, сміливо співає про любов, стосунки, жіночі істерики і…гінекологів, які для кожної жінки є головними друзями-помічниками у житті.

Пісні «Мой гинеколог Наташа», «Боже, храни Королеву», «5 размер», «Любовь должна быть», «Разная», «Мужчина среднего звена», «Не плачь», «Василий» та багато-багато інших одразу полюбилися всім.

Завжди різна, завжди неочікувана, завжди щира - сьогодні Соня Сотник збирає зали у багатьох містах України.
6 грудня о 19.00 у театрі імені Садовського вінничани та гості міста побачать її сольну концертну програму «Сонник».

- Я дуже люблю Вінницю, де маю багато друзів. Приїжджати у Вінницю для мене - суцільне задоволення. Щоразу знаю, що буду у стані перманентного щастя! - каже Соня Сотник. - Мені дуже хотілося, аби вінницький концерт відбувся саме у театрі. По суті кожен концерт - це вистава, тому класичний антураж є найбільш органічним для такої досить інтимної передачі інформації. Всі мої пісні - це реальні історії. Все, про що я співаю, відбувалося у житті. Концерт буде своєрідною розмовою з глядачем про все, чим ми живемо і про що мріємо, саме тому і називається «Сонник».

Кожний концерт Соні Сотник - це дійсно вистава. Вона з легкістю може створювати паралельну реальність, розмістити на сцені театр тіней або 60 людей масовки у кращих традиціях Бродвею, на її концертах діти грають справжній блюз, а дорослі сміються, як діти. Вона може змінювати декорації і статистів, але незмінним залишиться її щирість і приголомшливі музиканти із гурту «Йо-Гурт», з якими Соня Сотник дружить вже більше 15 років.

Всі разом 6 грудня о 19.00 вони чекатимуть вас у театрі імені Садовського, аби наповнити Вінницю своєю невичерпною енергією і неординарністю, аби зігріти ваші душі якісною музикою і чудовими піснями.

«Сонник» Соні Сотник - це концерт, який ви гарантовано запам’ятаєте назавжди!

Купуйте квитки у касах театру імені Садовського, Будинку офіцерів, на сайті http://bilet.vn.ua/.
Вартість - 80-300 гривень.
Безкоштовна доставка квитків у будь-яку точку міста за телефоном: (0432)57-55-55.
Організатор вінницького концерту Соні Сотник - компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».
Пригощає студія-бар «City».

Коментарі до події (1)
  • Anonymous 02 Грудня

    З яких це пір журналістка за освітою, яка працює на радіо Рокс, з ярим сепаратистом Кузіним, стала такою знаменитою  актрисою???  Таких знаменитостей може знайти тільки Вінниця концерт, і не більше.
Отримуйте
регулярні оновлення