Соціальна акція «Мамин тиждень»

Соціальна акція «Мамин тиждень»

Тепер у Вінниці!
«Мамин тиждень» #mammy_days_vn - соціальна акція Клубу психологічної підтримки та допомоги «Вінницькі матусі»

Проект представлено у вигляді тижневого марафону, насиченого міні-заходами різної тематики - як цілісного майданчика для спілкування, обміну досвідом, навчання, тренінгу. З атмосферою дружнього, максимально комфортного простору задля якісного інтелектуального та духовного збагачення, відпочинку, емоційного насичення, психологічної підтримки, соціалізації та реалізації.

Нравится

Цьогорічний чек-лист:

  • - Робота з тривожністю: допомога у подоланні стресу, посттравматичного синдрому мам і дітей, адаптація до умов сьогодення, загальна психологічна підтримка. Корекція відносин батьків та дітей, тренінг комунікацій ;
  • - Допомога у соціалізації матусям ВПО, надання умов для емоційного відпочинку, відновлення ресурсності, надання доступу до якісної інформації ;
  • - Благодійний ярмарок за участі дітей та професійних майстрів + Аукціон терапевтичних аудіоказок, створенних відомими мамами Вінниці ;
  • - Творчий простір для дітей задля відпочинку, соціалізації та реалізації ;
  • - Створення безпечного кола довіри та прийняття. Практичне застосування здобутих навичок ;
  • - Майданчик для популяризації та розвитку якісних товарів і послуг (нових та відомих).

Програма та розклад проєкту соціальної акції «Мамин тиждень»

21 листопада

14:00-16:00 – Майстер-клас для дітей від Школи акторів (дві групи: 5-8 років та 9-12, форма одягу довільна) за адресою: вулиця Театральна, 15 («Квадрат»)

16:00 – Вебінар (онлайн-трансляція без попередньої реєстрації) в інстаграм-профілі на тему: «Особисті кордони дитини» від Сердюк Катерини

22 листопада

11:00-12:30 – Лекція «Стрес і їжа – як собі допомогти» від Барбелко Оксани за адресою: проїзд Станіславського, 7

23 листопада

15:00 – Вебінар (онлайн-трансляція без попередньої реєстрації) в інстаграм-профілі «Сексуальне виховання» від Сайфуліної Ольги

24 листопада

10:30-12:00 – Паралельні заняття для мам і дітей. Для дітей (5-7 років) – Майстер-класи з англійської мови. Для мам – тренінг із професійним членом Всеукраїнської арттерапевтичної асоціації, психологом Гоцман Анною «Елементи жіночої енергії, майстер-клас: «Жінка – чотири пори року». В основі проведення – арттерапія. Адреса: вулиця Академіка Ющенка, 6.

18:00-19:30 – Лекція «Тривожні батьки – як наші страхи впливають на дітей» від Дороніної Альони за адресою: вулиця Театральна, 15.

25 листопада

10:00-12:00 – Асорті паралельних майстер-класів для мам та дітей «Відновлення через творчість» від АНТ «Фабрика талантів» та проєкту «ПОРУЧ» при підтримці Міжнародного дитячого Фонду Юнісеф. У програмі для дорослих: презентація освітнього продукту «мнемознайка», арттерапія (картина акрилом), декоративно прикладне мистецтво (виготовлення новорічної прикраси на ялинку).

Для дітей: Вік 1,5-2 роки – заняття з Монтессорі з вихователем (1 година)

Вік 3-4 роки – одне після іншого: 30 хвилин хореографія, 30 хвилин арттерапія, 30 хвилин музикування.

Вік 5-7 років – Мнемотехніка (авторська методика Чепурного Геннадія під грифом міністерства освіти); арттерапія; хореографія за адресою: проїзд Станіславського 7.

15:00-20:00 – Відкриття благодійного ярмарку, представлення учасників – дітей та професійних майстринь Вінниччини. Збір речей для мам і дітей на деокупованих територіях за адресою: вулиця Келецька, 121 «Plaza Park» (за умови відключення світла працюватимуть генератори).

26 листопада

11:00-19:00 – Другий день благодійного ярмарку за участі почесних гостей та відомих діячів міста. Збір речей для мам і дітей на деокупованих територіях за адресою: вулиця Келецька, 121 «Plaza Park» (за умови відключення світла працюватимуть генератори).

12:00-14:00 – Лекція «Комунікабельна дитина: вроджена здатність чи набута навичка» від тренера з ораторської майстерності Остапенко Олени за адресою: вулиця Театральна, 15.

В рамках благодійного ярмарку:

15:00-16:00 – Анімаційна програма

15:00-17:00 – Зйомки програми (інтерв’ю та знайомство з учасниками) від Телевізійної школи шоубізнесу «Main people TV».

16:00-17:00 – Проведення аукціону терапевтичних аудіоказок створених відомими матусями Вінниці та ексклюзивного лота від Світлани Теренчук.

19:00 – Підбивання підсумків ярмарку

27 листопада

16:00-18:00 – Святковий фінал за адресою: вул. Театральна, 15:

– Шоу-програма для дітей та дорослих

–  Презентація терапевтичних казок

– Дитяча програма, шоу мильних кульок

– Сюрпризи й подарунки від партнерів

Участь у заходах – безкоштовна,

Участь безкоштовна!
Запис у дірект Інстаграм @_mammy_vn або за тел.: +38(066) 859 21 26 Тетяна (Viber/Telegram)
Запрошуємо до співпраці

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення