Спеціальний рок-­фестиваль для початківців "Рок Beaujolais Nouveau"

Спеціальний рок-­фестиваль для початківців "Рок Beaujolais Nouveau"

Всі анонси від: Зоря

Прийди та заглянь у рок-­майбутнє рідного міста.

Це має статися 11 травня 2016 року з 18.30 і далі на сцені вінницького міського палацу мистецтв по за як саме Вінниця має давні традиції та переваги на теренах вітчизняного рок­руху. Свого часу у місті над Бугом був організований один з перших рок­клубів країни і почали проводитись великі рок­фестивалі, на які запрошувались провідні колективи зі всього пострадянського простору. Довгий час Вінниця вважалася вотчиною важкої музики.

Саме тут проводились знамениті фестивалі «Терорайзер», на яких виступали музики збагатьох країн: Польша, Канада, Японія, Германія, США, Великобританіїї, Угорщини, Чехія та інші. Вінниця дала популярній музиці такі відомі особистості як Шуров, Бронюк, Онуфрійчук, Совик та багато інших.

Традиційний фестиваль до дня народження рок-­н­-ролу в цьому році виявив великийінтерес до події серед молодих музикантів. Саме тому було вирішено провести спеціальний рок-­фестиваль для початківців. Він отримав назву Рок Beaujolais Nouveau за аналогом назви знаменитого фестиваля молодого вина у Франції.

Умови, які поставили організатори перед виконавцями, знайшли позитивний відгук у девяти гуртів:
 - «Eternal Dawn»
 -  «Reality Fault»
 -  «On My Own»
 -  «Eleonor»
 -  «Обрані»
 -  «Троє зайвих»
 -  «Аптека No5»
 - «Grido»
 -  «Foxy».
Ці колективи грають різну за стилем музику, але це не стане на перешкоді, коли вони 11 травня вийдуть на сцену. Очікується змістовна музична вечоринка, яка може стати початком злету нових імен.

Тож побажаємо в добру годину гарного шляху!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення