Справжнє кабаре від «Dakh Daughters»

Справжнє кабаре від «Dakh Daughters»

«Dakh Daughters» подарує Вінниці справжнє вискомистецьке кабаре. 15 лютого на сцені Вінницького музично-драматичного театру зустрічайте «Dakh Daughters»!
Це сім талановитих красунь, акторок театру «Дах» Влада Троїцького.
Це – п'ятнадцять музичних інструментів, діапазон вокалу від українського плачу до суворого гроулінгу та повний спектр людських емоцій.
У них взагалі нема пісень. Кожна композиція – то окреме театральне дійство з виром почуттів, зворушливими героями та неймовірними історіями. Дещо непояснюване, що відбувається на перетині музики, театру та класичного кабаре.
Dakh Daughters Band – феноменальне явище нашої культури. Лише за один рік свого існування вони, наче вірус, проникли до сердець українців, встигли підкорити Європу, в тому числі французів, що мають неабиякий смак у кабаре.
Кабаре – живе мистецтво. Воно дуже пов’язано з тим, що з нами відбувається – тут і зараз. 
Зараз іде війна. І коли музи не мовчать, то вони співають шепотом. Навіть, якщо це фрік-кабаре Dakh Daughters Band, яке вже заробило собі гучну репутацію епатажного музично-театрального гурту. 
Цього разу Dakh Daughters Band виконуватимуть оновлену програму. До неї, окрім старих, загальновідомих і вже улюблених композицій, увійдуть і нові: на вірші Сергія Жадана «Візьми» та Редьярда Кіплінга «If», «Darkside» на текст з п’єси «Гамлет-машина» Хайнера Мюллера та інші. 
«Візьми лише найважливіше… Якщо не втратиш глузд… Чому я не сплю?.. Я тій сльозі сказав не йди…»
Змінюється загальна музична і смислова інтонація концерту. Обертоном наскрізного шаленого драйву з’являється легка відстороненість і споглядальність. Спроба подивитися на реалії нашого драматичного сьогодення очима блукальця на землі, вічного мігранта. Це про Україну і не тільки. Звучить тиха нота ретро. Це не туга за минулим чи іншими землями.
Не пропусти та стань учасником справжнього мистецтва!
Детальніше можна дізнатись тут!
Вартість квитка - 100-250 грн!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення