Українська комедія "Свінгери"

Це українська версія латвійського кінохіта 2016 року від продюсерів проекту “Світське життя з Катериною Осадчою”. Усіх персонажів стрічки об’єднує бажання флірту – з партнером на вечорі свінгу чи з випадковим знайомим на балконі. Буде так гаряче, що і сніг розтане... 

  • Режисери: Андрейс Екіс
  • Студія: F Films
  • Жанр: комедія, мелодрама
  • Тривалість: 90 хв
  • Вікові обмеження (років): 16
  • Країна, рік: Україна, 2018

В ролях: Ольга Полякова, Михайло Кукуюк, Даша Астаф'єва, Олексій Вертинський, Анна Саліванчук, Любомир Валівоць, В'ячеслав Довженко.

«Свінгери» - комедія про стосунки, пристрасть та непорозуміння.
Одного вечора дві київські пари вирішили влаштувати собі парк емоційних атракціонів і помінялися партнерами, що з цього вийшло дізнайтеся на прем’єрному показі фільму.

Сюжет: Нерідко навіть велику кількість грошей не може принести щастя. Кожен дивиться на життя по-своєму і у кожного своє розуміння цього слова. Забезпечений чоловік на ім'я Ігор має привабливу зовнішність. Йому доводиться нудьгувати поруч зі своєю дівчиною Ілоною, яка відноситься до числа світських левиць. Найбільше вона любить гроші та планує найближчим часом стати дизайнером піжам з допомогою Ігоря. Одночасно з цим до дому повертається Андрій - лікар-пульмонолог, де дружина вимагає від нього інтимної близькості, на яку у нього вже немає сил. 10 років шлюбу змогли повністю вбити всю пристрасть між ними. Тоді Ірина та Ігор підмовляють своїх партнерів спробувати себе в експерименті, який називають вечір свінгерів. Як зміняться стосунки, коли вони поміняються партнерами? А в цей час вчительку Світлану виставляє абсолютно голою на балкон коханець. Адже несподівано у квартиру повертається дружина. Допомогти їй зігрітися і врятуватися може тільки Денис - сусід по балкону. Однак вечір повністю змінюється з нудного на веселий, як тільки на порозі з'являється продюсер Едуард.

Дивись трейлер:

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення