Свято дитинства на Європейській площі

Свято дитинства на Європейській площі

1 червня на площі Європейській відбудеться свято для дітей.
Організатор дитячого заходу: громадська організація «Народна перемога» у рамках проекту «Мольфар – магія волонтерства» за підтримки Вінницької міської ради та особисто в. о. Вінницького міського голови Сергія Моргунова. Гасло акції: «Участь у святі – крок до волонтерства»!

Проект «Мольфар», як розповідає президент ГО «Народна перемога» Юлія Вотчер, направлений на порятунок поранених, підтримку всіх тих, хто сьогодні захищає терени нашої України, її цілісність. Завдяки мужнім хлопцям, які нині боронять державу, наші діти мають мирний та спокійний сон. Діти малюють листівки, пишуть листи та віршики, створюють обереги для бійців. Всі ці речі підтримують воїнів у найважчі хвилини.

З 11-ї до 16-ї години в рамках акції «Територія дитинства» на Європейській проходитимуть різноманітні майстер-класи, виступи дитячих колективів, конкурси, вікторини та благодійний ярмарок.
На святі відбудуться інтерактивні уроки з правил дорожнього руху та збереження навколишнього середовища, фотосесії для діток, конкурси, вікторини та багато іншого. Також діти зможуть поспілкуватися з бійцями АТО. Роботи, виготовлені малечею під час майстер-класів, передадуть захисникам України, а зібрані під час ярмарку кошти будуть направлені на придбання необхідних для них речей.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення