Театр котів Куклачова у Вінниці! Шоу «Дмитро Куклачов. Я-клоун! або КОТОстройка»♦Розіграш квитків

Театр котів Куклачова у Вінниці! Шоу «Дмитро Куклачов. Я-клоун! або КОТОстройка»♦Розіграш квитків

Всі анонси від: Компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ», Будинок офіцерів

Увага!!! Концерт відмінено!

Легендарний «Театр котів Куклачова» подарує незабутнє свято усім діткам і дорослим Вінниці!

12 березня о 19.00 у Будинку офіцерів нас чекає неймовірне шоу «Дмитро Куклачов. Я-клоун! або КОТОстройка», присвячене зіркам світової клоунади: Чарлі Чапліну, Леоніду Єнгібарову і клоуну зі сценічним псевдонімом Грок, чиє справжнє ім'я Шарль Адрієн Веттіїв.

Знаменитий артист Дмитро Куклачов втілив у життя свою давню мрію і поставив виставу, присвячену кумирам своєї юності.

«Я - клоун, або КОТОстройка» - це новий погляд на великі імена крізь призму сучасності, море гумору, добра і, звичайно ж, захоплюючі трюки з кішками!

У новому шоу завдяки найвищій майстерності та професіоналізму Дмитро Куклачов досягає максимальної подібності і блискуче виконує репризи великих клоунів.

* У образ Чапліна вживається настільки досконало, що змушує повірити кожного глядача, що на сцені саме цей великий клоун! Куклачов-Чаплін з легкістю балансує жердиною з кішкою, яка незворушно сидить зверху.

* Виконуючи репризу музичного ексцентрика Грока, артист грає на пилі, витягуючи з цього немузичного інструменту неймовірної краси звуки.

*У образі Леоніда Єнгібарова Дмитро виконує складну репризу: послідовно підкорює одну, три і навіть п'ять котушок!

Сповнене добра і радості, дивовижних циркових номерів, дійсно смішної клоунади і великої кількості дресированих тварин, шоу «Театру котів Куклачова» вразить і дорослих, і діток!

12 березня приходьте усією родиною за незабутніми враженнями! 

Купуйте квитки на сайті http://bilet.vn.ua, а також у касах «Магігранду», Будинку офіцерів, театру ім. Садовського, Вінницької Вежі та «Універмагу». 

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (098)101-00-63, (093)101-00-63. 

Довго вважалося, що коти не піддаються дресурі, тому їх ніхто й ніколи не задіював у циркових програмах.

І коли на арені цирку вперше з'явився клоун із дресированою кішкою, це була сенсація!

Відразу ж посипалися запрошення на гастролі - хвостаті циркачі скорили глядачів багатьох країн.

Тоді й був відкритий легендарний «Театр котів Куклакова», що не має аналогів у світі і де розкриваються таланти найбільш граційних і незалежних домашніх улюбленців.

Сьогодні неймовірні вистави за участю наймиліших і найталановитіших артистів – котиків - заворожують і веселять дітей та дорослих по всьому світу.

Щороку Японія та країни Європи, стоячи, аплодують яскравим шоу «Театру котів Куклакова», адже все, що відбувається на сцені зрозуміло кожному, незалежно від національності та віку. Діалог відбувається мовою почуттів, яка розкриває душу і дарує тепло свого серця усім!

- Насправді у нашому театрі відсутнє слово «дресирування». Кішка — тварина горда й незалежна, змусити її неможливо. Театр котів — це територія любові й доброти — тільки у такій атмосфері з кішками можна створювати незвичайні номери, - ділиться Дмитро Куклачов. – Кожна нова вистава для нас – це як початок нового життя. Завжди чекаємо його з радістю, трепетом і очікуванням дива. Образи, декорації, музика, сюжет, емоції, почуття - захоплюють і ваблять у нове й незвідане! Адже наш головний глядач – дитина. Від 0 до 99! Насправді у душі кожного з нас живе дитина, яка у хвилини особливого щастя проявляє себе безтурботним сміхом та радістю.


 

«Театр котів Куклачова» запрошує усіх вінничан 12 березня о 19.00 у Будинку офіцерів поринути у світ котячого царства і нескінченної доброти, яскравих мрій і вічного свята! 

Беріть діток, онуків, матусь, татусів, бабусь і дідусів - і дружною родиною приходьте на незабутнє шоу «Дмитро Куклачов. Я-клоун! або КОТОстройка»!

Задоволення гарантоване усім!

Організатор – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». 

Щоб виграти квитки бери участь у розіграші.
Умови розіграшу в Instagram та у Facebook 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення