Театр тіней «TEULIS»

 26 листопада у Вінниці в театрі Садовського відбудеться грандіозне шоу від театру тіней Teulis. Початок о 18:00

Tеатр тіней Teulis:

  • Театр - підкорив і здивував багато світових столиць.
  • Оригінальне поєднання висококласної акробатики, театру, оптичних ілюзій, відмінного звукового супроводу і приголомшливих відеопроекцій.
  • Незвичайний і  затребуваний театр сьогодні.

    
Кожний рік для театру був знаменним по-своєму. Нові форми, технічні рішення і нові можливості. Всіх їх хочеться об'єднати і показати з найкращого боку. Саме тому театр повертається на сцену в цьому році з шоу «Твоя тінь». У ньому будуть включені фрагменти з уже відомих шоу «Повелителі тіней» і «Вічна історія», а також номери які ви раніше не бачили.
 
Однак на цьому сюрпризи не закінчується. Так само вперше Teulis додасть в шоу взаємодію з глядачем, тепер будь-яка людина, яка сидить в залі зможе взяти участь в шоу і вплинути на його розвиток. 
Театр Тіней Teulis доводить, що всі фантазії можна втілити в життя за допомогою тіней людського тіла. Ви поринете в зачаровуюче шоу і захоплюючий дух хореографії, які з легкістю полонять Ваше серце ...
                                                                                                                 
За останні 4 роки Театру Тіней TEULIS був фіналістом найбільших талант шоу в Італії, Туреччині, Росії, Чехії та Словаччини. Гастролював у Фінляндії, Швеції, Польщі, Чехії, Білорусії в Японії 35 тисяч глядачів стоячи проводжали артистів.

Не пропусти!
26 листопада о 18:00
Квитки від 300 грн
Де: Театр Садовського

Коментарі до події (15)
  • Бондарчук Наташенька 15 Травня

    Хочу відвідати
  • Татьяна Космачиева 15 Березня

    Дуже хочу на цей концерт!!!
Отримуйте
регулярні оновлення