Тіна Кароль у Вінниці. Різдвяний концерт

Тіна Кароль у Вінниці. Різдвяний концерт

Всі анонси від: Будинок офіцерів

Концерт "Різдвяна історія з Тіною Кароль" у Вінниці відбудеться 12 січня 2017 р, 19.00.

Розіграш квитків на концерт Тіни Кароль!!!


Тур Тіни Кароль «Рiздв'яна iсторiя. Колядки та обрані хіти "Кращий новорічний подарунок".
Співачка Тіна Кароль підготувала своїм шанувальникам сюрприз - різдвяну музичну програму «Рiздв'яна iсторiя з Тiною Кароль Колядки та обрані хіти".

Напередодні Різдва співачка відвідає з концертами деякі міста Украіни.Тіна Кароль виконає найвідоміші українські колядки в новій музичній обробці. За допомогою пісень, що прославляють РІЗДВО, де виховається боротьба між темрявою і світлом і завжди перемагає добро, Тіна Кароль, як берегиня українських традицій, покаже, що Музика може зцілювати людську душу, немов це не просто пісня, а справжня молитва.

«У наш час люди втратили віру в чудо, - каже Тіна Кароль. - Ми перестали ділиться своїм добром і любов'ю. Але диво реально, традиції живі, і не тільки в вечір перед Різдвом. Вони супроводжують нас усе життя, потрібно лише відкрити свої очі і серце, дозволити добру увійти в свою душу. Я мрію, щоб цей концерт допоміг людям пронести вогонь добра в душі не тільки на Різдвяні свята, а й через усе своє життя, адже це заважить тільки від нас самих. Поки живі традиції - жива країна».

Співачка не раз говорила, що Музика покликана надихати людей, саме в цьому вона бачить свою співочу місію. Сам концерт «Колядки та обрані хіти» буде не звичайним: це сімейний, добре свято, де глядачі разом зі співачкою зануритися в казку Рождества.Концерт буде складатися з двох відділень, в першому - шанувальники співачки зможуть насолодитися давно забутими українськими колядками у сучасній обробці, які розчулюють автентичністю та красою.

Співачка постане перед своїми шанувальниками в несподіваному для неї фентезі-образі Коляди. У другому відділенні концерту глядачі зможуть підспівувати своїм найулюбленішим обраним хітам з творчості співачки «Це найкращий Новорічний подарунок, який я могла придумати для своїх шанувальників », - каже Тіна Кароль. Білети найочікуванійший новорічний концерт вже у продажу в театральних касах вашого міста.
 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення