Тиждень іспанського кіно

Тиждень іспанського кіно

Вже стало доброю традицією, що навесні, за сприяння кінофестивалю «Молодість», в українських кінотеатрах презентують найцікавіші фільми з палкої та яскравої Іспанії.
Вінниця теж  у списку фестивальних міст.
У вінницькому кінотеатрі «Родина» транслюватимуть чотири кінострічки.
Всі фільми демонструватимуться мовою оригіналу з українськими субтитрами.

10 квітня буде показ однойменного історичного епосу «Дон Кіхот», 2002 року.Це історія про знаменитого лицаря, що домагався справедливості від режисера Мануель Ґутьєрес Араґон.

11 квітня у кнотетарі можна буде подивитись драму «Магнітне дерево» (2013 р.) дебютантки Ізабель де Аугував'є. Цеісторія однієї родини. голвний герой  - Бруно, повертається в рідну країну Чилі після тривалої відсутності. Його родинний маєток уже виставлений на продаж, і всі збираються для прощання з рідним місцем.

12 та 13 квітня у «Родині» показуватимуть найбільш титулований фільм у добірці «Тижня іспанського кіно». Зворушливий роуд-муві «Легко жити з заплющеними очима» Давіда Труеби.
У 2014 році цей фільм отримав найбільше візднак на фестивалі  Гойя. В центрі історія про шкільного вчителя Антоніо, який викладає англійську мову і навчає дітей на основі пісень улбленого гурту 
«Бітлз». Дізнаючись про прибуття Леннона в Іспанію, він вирушає в мандрівку, щоб висловити вдячність кумирові, а по дорозі підбирає двох підлітків-утікачів.

14 квітня пропонується переглянути драматичну комедію «Люди на місцях». Сюжет стрічки побудований із коротких, непов'язаних між собою, драматичних, а інколи комічних історій. Головні ролі виконють талановиті актори і з усього цього вийшов непоганий та цікавий мікс.

15 та 16 квітня вінничани зможуть побачити нову комедію Еміліо Мартінеса Ласаро «Вісім баскських прізвищ». Ця стрічка відзначена багатьма нагородами (включно з трьома «Гойями») за акторські ролі. Картина розповідає про мандри Рафа, який ніколи не залишав своєї рідної та коханої Севільї, так як вона давала йому все, що потрібно для життя - хороше вино, гель для волосся і жінок. В один прекрасний день життя Рафа кардинально змінюється, тому що він зустрічає першу жінку, яка встояла перед його чарівністю - Амайю. Щоб завоювати її, Рафа здійснює подорож в Країну Басків, щоб довести прекрасній дівчині, що він в душі справжній баск і гідний її любові.

Початок сеансів о 20.00.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення