Тиждень у Коблево - найгарячіша поїздка літа

Тиждень у Коблево - найгарячіша поїздка літа

Всі анонси від: Фора-тур

Найкращий готель, смачна кухня, 2 хв. до бажаного моря, чисті піщані пляжі та найкрутіший аквапарк Коблева! Хороша можливість відпочити з сім'єю або подарувати коханій казку)

Програма тижневого туру:
День 1-й Виїзд з Вінниці 06 липня в 23:50. Збір біля маг. Грош (зупинка 600-річчя, на Вишеньці).
 - 08:00 - Прибуваємо у Коблево. Поселення в готель згідно офіційно прийнятих стандартів відбувається з 14:00. Тому всі речі зберігаються у камері схову.
 - 14:00 - Розселення. Відпочиваємо, насолоджуємось морем, купаємось, загоряємо та отримуємо максимум від відпочинку! 
День 2-й  - Відпочиваємо, засмагаємо на морі! Харчування можливе на території бази, поблизу багато цікавих закладів із смачною кухнею та великим вибором страв. В цей день радимо відвідати аквапарк у Коблево. Надзвичайно великий та шикарний аквапарк.
День 3-й  - Продовжуємо релаксувати! Сьогодні пропонуємо Вам відвідати дельфінарій «Немо». 
День 4-5-6-й  - За бажанням можна відвідати такі екскурсійні маршрути як: м. Одеса, м. Миколаїв, фортецю у Білгород-Дністровську. Також можна попрямувати на дегустацію вин ПАТ «Коблево», прикупити вина в спеціалізованому магазині «Коблево». На пляжах безліч водних атракцій, а ввечері можна добре відпочити у місцевих барах, клубах та дискотеках. 

День 7-й - О 12:00 здаємо ключики на рецепції та кладемо речі в автобус. 18:00 збір біля автобуса та виїзд додому 02:00 – орієнтовний час прибуття

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення