Тренінг "Бізнес. Вінниця. Жінки"

Тренінг "Бізнес. Вінниця. Жінки"

Ми із захватом зачитуємося історіями Форда та Бренсона, маримо філософією Ілона Маска і Стіва Джобса, мріємо повторити успіх світових гігантів і стати "однорогами". Але це чужі життя, що були прожиті в інших умовах, людьми, які мали зовсім інший стартовий потенціал. У кожного свій шлях і свої умови. Адже не випадково ми з вами народилися в цей час і живемо в цій країні.
Тому пропоную повернутися в "тут і зараз" і узяти на озброєння ті можливості, які нас оточують, і уміло користуватися своїми унікальними даними.
Для цього увечері 23 травня ми з вами поринемо в психологію підприємця і бізнесмена - як чоловічу так і жіночу, розберемо правила гри "Бізнес", чи має значення стать і які додаткові труднощі чекають жінок, подивимося зі сторони на особливості бізнесу по-вінницьки, його тенденції і улюблений "граблі" (до речі, відносно помилок теж спостерігаються свої тенденції!), і не пропустимо контролюючі органи – у них також спостерігається чітка зміна політики щодо наших багатостраждальних підприємців.

Анна Кулешова - спікер з 15-річним досвідом в В2В продажах та управлінні, відкриті з «нуля» контакт-центри, успішне управління IT проектами, бізнес-тренер, ментор, бізнес-консультант.
План заходу:

  • 18:00 - початок реєстрації
  • 18:15 - початок заходу - перший блок
  • 20:00 - кавоперерва
  • 20:15 - другий блок
  • 21:15 - Q&A session та нетворкінг

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації: https://www.eventbrite.com/e/61989049917#tickets
Захід проводиться за підтримки ESTONIAN DEVELOPMENT COOPERATION та Estonian Embassy in Kyiv та в рамках Програми підтримки жінок в бізнесі та технологіях.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення