Тренінг "Чого я хочу насправді"

Тренінг "Чого я хочу насправді"

Всі анонси від: Орієнтуйся на Успіх

Тренінг "Чого я хочу насправді?" розроблений спеціально для жінок, які між численними хобі не можуть визначитися зі справою свого життя. 

Кожній людині розумно в певний момент життя точно для себе вирішити: «хто я?» І «куди йду?». Коли ти визначився з напрямком, легше мати справу з сумнівами. Легше не відволікатися від суті і тримати фокус на чомусь одному. 

Ті з нас, для кого дійсно важливі самореалізація та успіх розуміють, що робити вибір потрібно вже зараз! У наслідок ви ніколи не будете шкодувати про втрачені можливості, бо ви уже на власному шляху! 

Ось вам декілька порад: 
1. Почніть усвідомлений рух, для початку до будь-якого найближчого бажання. Якщо ви плануєте стартувати і щось робити, тільки коли знайдете ваш Шлях або призначення - ви просто не вийдете за поріг свого будинку. Це називається «диванні пошуки себе») 

2. Звертайте увагу на власні бажання 
Не відмахуйтеся від своїх прагнень. І не слухайте тих, хто каже, що бажання - це погано. Бажання спонукають нас рухатися вперед, зростати і долати себе, вірніше, власні уявлення про себе. Невдаха, це той, хто через страх невдач навіть не спробував. 

3. Знайдіть загальне між бажаннями і можливостями 
Тобто це те, до чого у вас є схильність і таланти, але в розрізі великої мрії. Це усвідомлений розвиток своїх здібностей в майстерність, яка дозволяє здійснити найсміливіші бажання. Ніщо так не робить людину внутрішньо цілісним і спокійним, як виразне розуміння, куди він йде. 

4. Найбільша мета завжди повинна мати точки дотику з теперішнім моментом. 
Мета відрізняється від фантазерства тільки наявністю реальних кроків уже зараз в обраному напрямку. 

Якщо ви бажаєте перейти від слів до практики - запрошуємо Вас на тренінг "Чого я хочу насправді"

Деталі: https://vk.com/topic-57902909_33746417
Реєстрація: http://goo.gl/forms/uZsHqFchy8

Повна інформація за телефоном: 093-600-74-96; 096-094-43-27

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення