Тренінг «Як створити партнерські стосунки в парі?»

Тренінг «Як створити партнерські стосунки в парі?»

Щастя людини не може бути повним, якщо ним не можна поділитися! 

Кожна людина хоче щастя. І кожен для себе формулює його по-своєму.
Щастя зазвичай пов'язують з реалізацією якихось бажань, здійсненням яких мрій. І в цьому, звичайно, люди начебто відрізняються один від одного.
Але є щось, що є самим визначальним, найголовнішим, ключовим у нашому житті. Це те, без чого все поступово починає здаватися нудним і прісним. Це те, без чого рано чи пізно ми втрачаємо смак життя, а потім і взагалі інтерес до життя.

Найголовнішою потребою в нашому житті є відносини. Відносини в парі. Відносини зі своєю парою, з тим, хто є і пристрастю, і ніжністю, і другом, і помічником, і опорою у важку хвилину, і турботою в хвороби. Це та людина, на якого можна і хочеться покластися, і якого точно також хочеться оберігати і плекати, піклуватися і слухати, розуміти, допомагати і підтримувати, вкладати свої сили і час, дарувати себе. Це та людина, з яким добре і приємно, з ким щастя в кожній хвилині життя і в будь-якій ситуації, кому добре з нами і кому теж хочеться дарувати щастя.

Щоб зрозуміти, для чого особисто Вам відносини з партнером, усвідомити свої вимоги й очікування від відносин, програти батьківські сценарії і установки, зламати стереотипи, які гальмують розвиток Ваших відносин в парі, необхідно прийти на тренінг, який відбудеться 20 червня з 11.00 до 18.00.

Ведучі:
Ковальова Ірина - психотерапевт, тренер
Москалець Зоя - психотерапевт, коуч

Детальніше дізнавайся про тренінг у спільноті

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення