Тренінг "Жіночі архетипи"

Тренінг "Жіночі архетипи"

2 серпня 2015 Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у тренінгу «Шлях до Себе. Таїнство відродження»

У цьому циклі тренінгу Ви познайомитеся з Жіночими архетипами.

Щоденні турботи і проблеми ... Робота, навчання, сім'я, діти, друзі ... Ти - співробітниця, дружина, мати, дочка, подруга ... Ти вміло піднімаєшся по кар'єрних сходах, всі свої почуття Ти замінила інтелектом, Ти все можеш Сама, Ти - Особистість! І начебто все відмінно ... От тільки Ти зовсім не почуєш своє тіло, і воно періодично нагадує про себе характерними захворюваннями, секс перестав доставляти тобі задоволення, а творчість і прийняття пішли в минуле, Ти не знаєш як проявити свої почуття і як сказати про свої потребах, тобі шалено складно про щось попросити, ну, а стосунки з чоловіками зводяться до злетам, розривів, розчарувань і нескінченним образам ... Ти заплуталася і втомилася, не знаєш, де знайти гармонію і спокій, не знаєш, хто Ти ... Ти просто забула, що, насамперед, Ти - Жінка, Ти - саме Життя! А адже Жінка - це праця і задоволення одночасно. Це сила і мудрість, це знання і вміння віддавати себе і отримувати натомість радість життя. Жінка - це енергія, пристрасть, сила і інтуїція. Це спокій і любов, домашній затишок, і комфорт. І ми точно знаємо, що десь глибоко всередині Ти й сама це прекрасно розумієш!

Тобі належить познайомитися з різними ликами, які живуть з тобою так давно і так близько! Афіна, Артеміда, Гестія, Гера, Деметра, Персефона і Афродіта! .. Це Твої ресурси і Твоя Сила. Це Твої маски. Знаєш їх, вони твої друзі, пригнічуєш - вони дають про себе знати, караючи Тебе! Познайомившись з ними, відчувши їх, Ти зрозумієш їх сильні і слабкі сторони. Ти не дозволиш їм безконтрольно «опановувати» Тобою! Оволодівши знанням про них, Ти зможеш вміло користуватися їх сильними і необхідними для тебе сторонами. Ти почнеш краще розуміти і передбачати поведінку інших жінок, дізнаєшся з якими твоїми ликами комфортніше спілкуватися чоловікам!
Стань на Шлях до Себе, подаруй собі відпочинок з можливістю наповнити себе не тільки новими знаннями про Себе, але доторкнутися до автентичних практикам з розкриття жіночності і чуттєвості!

Для чоловіків цей тренінг допоможе зрозуміти чи готовий Ти пізнати свою Жінку! Ти зможеш доторкнутися до Її загадок, до Її заплутаним, але таким ніжним і пристрасним лабіринтах душі. Дізнатися Її з нового боку і просто прийняти Її! Адже, коли Чоловік і Жінка зустрічаються, завжди створюється новий світ. З їх зустріччю в цьому світі народжується нове явище, що не існує перш. І через це нове явище вони обидва змінюються, трансформуються ...

Запис за тел. 0965965248 Олена

Тренінг проходить на базі центру психо-соціального розвитку «Амадея»
http://amadeya-center.vn.ua/

Провідна Яворська Інна - психотерапевт, груповий аналітик, керівник центру психо-соціального розвитку «Амадея»

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення