Третій вінницький Універ-Батл

Третій вінницький Універ-Батл

У Вінниці пройде третє літературне змагання під назвою"Універ-Батл"

"Немає пророка у своїй вітчизні", - скрушно зазначив Ісус, і з того часу мало що змінилось. Ми охоче йдемо послухати зірок з інших країн чи міст, класиками вважаємо давно відійшовших у небуття, а ті, хто були знайомі з поетом чи письменником особисто  - віддають, продають і живуть за рахунок спогадів. 

В той самий час навколо нас - велика кількість талановитих майстрів слова, прославитись яким іноді заважають скромність чи відсутність продюсера чи видавця, того, хто взяв би на себе завдання поборотись з бюрократією. От і виявляється, що живуть серед нас автори, яким є що сказати, твори яких відзначаються ліризмом, ніжністю, гострим поглядом та гарячим словом, які не байдужі і мало нам знайомі. Поки що.

Взнай наших! Вінницький Універмаг, МГО "Angry Nation", Громадська Ініціатива "Вінницький Дім Поета" та книгарня "БУКВА" влаштовують змагання між поетами під назвою "Універ-Батл". Молоді Поети можуть представити свої твори поезії та познайомитися із іншими митцями. 

Правила Універ-Батлу:

1. Перед початком учасники вносять по 20 грн у благодійний фонд головного призу.
2. Під час батлу за учасників голосують усі присутні у залі.
3. Кожен прийшовший (не обов'язково учасник батлу) має можливість прийняти участь у вільному мікрофоні, де він має представитись та зачитати один свй твір (до 3 хвилин), який буде його візитівкою і не буде звучати у батлі.
4. Після вільного мікрофону, розпочнеться 1 тур змагань. Виводиться пара поетів, і кожний зачитує свій твір (до 3 хвилин). Коли поети зачитають свої твори, глядачі шляхом голосування виберуть, хто з поетів проходить в наступний тур.
5. Наступні тури будуть проходити так самим чином, доки не залишиться остання пара (або трійка). У останньому турі учасники мають викластися на повну, і глядачі оберуть переможця, який отримає головний приз та буде нагороджений грамотою, в якій затверджується його перемога у вінницькому Універ-Батлі.

Вік учасників - необмежений.
Отож приходь, і покажи на що ти здатний ;)

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення