Трилер "Віктор Франкенштейн". Прем'єра фільму

Трилер "Віктор Франкенштейн". Прем'єра фільму

Всі анонси від: Кінотеатр ім. Коцюбинського

Джеймс МакЕвой у ролі Віктора Франкенштейна і Деніел Редкліфф в ролі Ігоря представляють нову унікальну екранізацію класичного роману Мері Шеллі. Побачивши історію очима помічника Франкенштейна, ми дізнаємося про темні таємниці науковця, їх дружбу, а також станемо свідками перетворення творіння доктора в людину і легенду.
Рік: 2015
Країна: США
Жанр: драма, трилер, жахи, фантастика
Тривалість: 110 хв
Вікові обмеження (років): 16
В ролях: Джеймс МакЕвой, Деніел Редкліфф, Джессіка Браун Фіндлі, Чарльз Денс, Эндрю Скотт, Марк Гетісс, Луїза Брілі, Фредді Фокс, Деніел Мейс, Валін Кейн

Сюжет: Відома легенда розказана знову, і тепер з боку помічника вченого Віктора Франкенштейна - Ігоря Страусмана. Геніальний розум вдається до неймовірно радикальних методів у своїх експериментах. Він має благородну мрію: допомогти людству шляхом інноваційних досліджень у прагненні до безсмертя. Асистент, який почав дружити з Франкенштейном, коли той ще був молодим студентом-медиком, стає свідком темних змін у вченому. Експерименти стали заходити надто далеко, а одержимість друга призводить до страшних наслідків, коли їм починають цікавитися люди, що стоять при владі.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення