Цілепокладання - одноденний тренінг

Цілепокладання - одноденний тренінг

Цілепокладання - це перший крок для будь-якої людини, що хоче прожити цікаве насичене життя і досягнути успіху. Цілепокладання допомогає зрозуміти головне - а чого Ви хочете від власного життя? Що є для Вас успіх? Чим Ви хочете займатися? Що лишиться після Вас в цьому світі? По результатам тренінгу Ви маєте розробити цілі на найближче майбутнє, а дехто і на все життя.

У спробі надати своїм планам конкретний вигляд і більшу реалістичність, багато хто з нас вдається до постановки власних цілей на наступний рік, два, три...

Для чого ми формулюємо цілі, та ще ставимо собі терміни їх виконання? Для цього є дві вагомі причини. 
Перша: ми хочемо розібратися в тому, чого ж ми дійсно хочемо. 
Друга: за допомогою певних технік постановки і відстеження цілей, ми хочемо підвищити свої шанси на їх досягнення (за рахунок посилення мотивації, фокусу, самодисципліни, ітп.). І те, й інше прекрасно, і в добрий час.

Програма тренінгу:
Зараз багато говорять про те, що цілі наповнюють енергією ту чи іншу сферу нашого життя. І там, де ми нічого не хочемо і ні до чого не прагнемо, там не буде життя, не буде руху. 
- Ми визначимо 10 своїх цінностей.
- Виберемо найважливіші для нас цілі.
- З них деякі конкретно розберемо за допомогою SMART.
- Поставимо цілі на один, три, п»ять років.
- «Створимо» метафору себе.
- Спробуємо на собі деякі техніки медитації.

Таким чином, ми будемо тримати весь фронт нашого життя, і жодна сфера не буде просідати. В житті нашої запанують гармонія, баланс, рівновагу, що, як відомо, найважливіший фактор щастя. 

Модератор: Мореходов Андрій
Організатор тренінгу: Центр "Орієнтуйся на успіх".
Дізнавайся більше про центр та читай відгуки тут

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення