Український фантастичний трилер «Загублене місто»

Український фантастичний трилер «Загублене місто»

Всі анонси від: Родина

Кінотеатр "Родина" запрошує на перегляд фантастичного трилеру від українського кінематографу "Загублене місто". Це дебют українського режисера Віталія Потруха. Фільм про мародерів в зоні відчуження на території Чорнобильскої АЕС. Трилер інтригує зникненням звичайних людей в безлюдної місцевості.  Мрійливий мародер, самотня жінка та науковець, якого засудило суспільство, потрапляють у незвичне місто та вчаться жити по новим законам. 

Рік: 2013
Країна: Україна
Жанр: трилер, фантастика
Тривалість: 90 хв
В ролях: Андрій Джеджула, Сергій Романюк, Ірина Новак, Дмитро Линартович, Костянтин Лінартович, Євгеній Капорін, Олексій Колесник, Валерій Легін, Марк Дробот, Костянтин Косинский

Сюжет: Стрічка розповідає про паралельні світи. Результатом невдалого експерименту стала техногенна катастрофа, наслідки якої лишаються невивченими. У зоні відчуження з’являються лише мародери. Звичайні люди в цій місцевості дивним чином зникають. Головні герої картини – мрійливий мародер, жінка, що втратила сім’ю та засуджений суспільством науковець – волею обставин опиняються у незвичайному місті з власними законами. Чи можна втекти від долі? Що робити, коли твій світ змінився назавжди?

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення