Унікальний тренінг «Еріксонівський гіпноз»

Унікальний тренінг «Еріксонівський гіпноз»

Про гіпноз кожен з нас чув багато чого. Мало хто бачив його в дії. І лише одиниці можуть застосовувати гіпнотичні техніки.
Що ж таке гіпноз насправді?Перш за все, гіпноз - це засіб донесення ідеї до іншої людини таким чином, щоб інший думав, що САМ прийняв рішення, або ж що це його ідея.
 

Такі здібності дають переваги практично скрізь: на роботі, коли Вам щось необхідно від підлеглих, або від начальства; Будинки, для того, щоб знайти взаєморозуміння з близькими людьми. Але в першу чергу, гіпноз дає можливість вирішити свої особисті проблеми, які без застосування гіпнозу можуть вирішуватися досить довго, або не вирішаться взагалі.Відразу ж на першому занятті ви зможете відчути стан глибокого трансу, яке вже само по собі благотворно впливає на стан людини.Також на базовому курсі ви зможете вивчити техніки прихованого впливу і навіювання, які вже давно застосовуються в рекламі, політиці, продажу. Зрозуміло, після того, як ви вивчіть всі види навіювань, ви зможете протистояти чужим навіюванням і захистити себе від чужого впливу!
Тренінг веде: Андросов Валерій, бізнес-тренер, сертифікований фахівець з НЛП і Еріксоніанського гіпнозу, психотерапевт, фахівець з когнітивно-поведінкової терапії (Оксфордський центр КПТ, Великобританія).

Вартість тренінгу: 1000 грн.
При передоплаті за 7 днів: 900 грн.
Передбачені групові знижки.

Подробиці за тел. (098) 977-11-27
Деталі та попередня реєстрація тут

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення