Акапела-band "UNITED PEOPLE" з когнцертом ‘New Jazz Voices’

Акапела-band "UNITED PEOPLE" з когнцертом ‘New Jazz Voices’

Всі анонси від: Вінницька обласна філармонія

28-го вересня унікальний український дівочий акапела-бенд ‘United people’ презентує нову вибухову програму ‘New Jazz Voices’. Три професійні вокалістки та єдина в Україні дівчина-бітбоксер, імітуючи голосами різні інструменти, створюють справжній музичний спектакль, що викликає захоплення до мурашок.
Разом вони перемагали у найпрестижніших конкурсах, представляли Україну на наймасштабніших у світі хорових фестивалях, виступали на одній сцені з легендарним Боббі Макферріном в рамках Leopolis Jazz Festival.
Фанкові рифи, soul-вокал та неординарні аранжування пісень народів світу, оригінальні авторські композиції, яскравий інтерактив та, звичайно ж, енергетика, яку складно передати словами: все це – United people!
Приємний бонус – розіграш подарунку від партнера проекту – Мережі магазинів “ШИК І БЛИСК”.

United People – це не просто музичний гурт, це унікальний girls-band, який співає в жанрі Neo a capella. У гурті співають 5 дівчат - 4 з них   - професійні вокалістки та  одна дівчина - єдина в Україні дівчина-бітбоксер.
Особливість колективу в тому, що кожна учасниця колективу імітує голосом різні інструменти, створюючи неповторні музичні образи. Впродовж виступу не використовується жоден музичний інструмент, уся музика виконується виключно вокально. 

У 2016 році за версією А Capella Battle гурт став найкращою українською командою в жанрі а сapella, а також отримав спеціальну премію за кращі аранжування. United People першими зробили аранжування а сapella та передали своє бачення головної пісні країни – Гімну України.

Концерти відбуваються із дотриманням всіх рекомендацій МОЗ України щодо обмежень на період адаптивного карантину.

Партнер проекту — «Шик і Блиск

Детальна інформація за телефонами (0432)66-13-50, (0432)66-06-91, (093)027-75-70

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення