Вахтанг Кікабідзе 31 березня у Вінниці. Ювілейний тур - 80 років!

Вахтанг Кікабідзе 31 березня у Вінниці. Ювілейний тур - 80 років!

Всі анонси від: Компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ»
Подія, яку ми давно чекали!
Артист-легенда, душа Грузії, Людина з великої букви - неперевершений ВАХТАНГ КІКАБІДЗЕ їде в Україну!
У липні 2018-го року улюблений артист буде відзначати ювілей – 80 років!
У той час, коли найвідоміші друзі готують сюрпризи для нього, вже зараз Великий Буба дарує подарунки своїм українським шанувальникам.
У березні стартує найбільший за останні роки український тур ВАХТАНГА КІКАБІДЗЕ!
11 українських міст побачать велику ювілейну програму Вахтанга Кікабідзе!
Концерт у Вінниці пройде 31 березня о 19.00 у Будинку офіцерів!
Наживо у супроводі найкращих музикантів для вас – найвідоміші грузинські композиції та всі улюблені пісні золотого репертуару ВАХТАНГА КІКАБІДЗЕ, присвячені коханню, мудрості життя і, звісно, жінкам: «Чито гврито», «Мои года - мое богатство», «Виноградная косточка», «Проводы любви», «Пожелание», «Я жизнь не тороплю», «Вот и весь разговор», «Песня о Тбилиси», «Я пьян от любви», «Я благодарен женщине за все», «Во всех красавиц я влюблен».
КВИТКИ НА КОНЦЕРТ ВЖЕ У ПРОДАЖУ!
Вартість квитків – 290-800 гривень.
Купуйте квитки в один клік на сайті http://bilet.vn.ua, у касах Будинку офіцерів, Вінницького театру імені Садовського, ТСК «Магігранд» (2 поверх), ТЦ «Петроцентр» та замовляйте безкоштовну доставку квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.
 
 
ВАХТАНГ КІКАБІДЗЕ вже багато років залишається улюбленцем всіх жінок! Кожна пісня Великого Буби пройнята глибокою життєвою мудрістю і повагою до жінок. 
Його сонячна посмішка, фантастичне почуття гумору і беззаперечна харизма з роками не просто не вгасають, а лише підсилюються.
 
— Говорять, що головне для будь-якого чоловіка зуміти обрати дві речі: справу життя і супутницю життя. Мені пощастило вгадати і те, й інше! - говорить ВАХТАНГ КІКАБІДЗЕ.
З концертами він об’їздив 5 континентів!
Його обожнюють мільйони шанувальників декількох поколінь, а фільми за його участю: «Міміно», «Встреча в горах», «Не горюй!», «ТАСС уполномочен заявить» – стали класикою світового кінематографа.
ВАХТАНГ КІКАБІДЗЕце сонячна посмішка і море чарівності!
Це сива мудрість Кавказьких гір і відкрита душа джигіта!
Це Суліко, Тбілісо, грузинське кіно, вино й Міміно.
Його роки як і раніше — його багатство!
На своїх концертах, які тривають понад дві години, ВАХТАНГ КІКАБІДЗЕ відверто спілкується з публікою, розповідає про своє життя і творчість та заряджає всіх своїм незмінним оптимізмом.
 
- Без гумору і надії жити не можна. На все треба дивитися крізь призму гумору. Я так намагаюся жити. І тоді легше дихати, - ділиться секретом Маестро. - А ще треба робити добрі вчинки. Життя повинно бути гарним, тоді й гарних людей буде більше!
Тільки живий звук, тільки легендарні пісні, незабутня атмосфера, де панує драйв і колорит Грузії - все це чекає шанувальників таланту ВАХТАНГА КІКАБІДЗЕ!
31 березня о 19.00 у Будинку офіцерів концерт ювілейного туру легендарного ВАХТАНГА КІКАБІДЗЕ для кожного глядача стане незабутньою подією, повною безцінних емоцій та найсильніших вражень!
Подаруйте собі та своїм коханим свято! 
 
Пригощає ресторан «Marmaris».
Організатор – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».
 

Розігруємо 4 квитки на концерт. Переможців буде 2.
Щоб виграти запрошення потрібно: 

Переможці, які отримають квитки будуть визначені 30 березня!

 
Коментарі до події (20)
  • Віталій Якимчук 29 Березня

    Анюта Веселова
  • Віталій Якимчук 29 Березня

    Олеся Якимчук
  • Наталия Медушивская 29 Березня

    Пішла б з подругою
  • Олександра Хробатенко 29 Березня

    З подругою!
Отримуйте
регулярні оновлення