Валерій Жидков 21 жовтня з сольним концертом «100 кращих сторінок» у Вінниці

Валерій Жидков 21 жовтня з сольним концертом «100 кращих сторінок» у Вінниці

Всі анонси від: Компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ»

«Тамбовський Вовк», автор кращих номерів «Студії Квартал 95», ведучий програм «Вечірній Квартал», «Вечірній Київ» та «Чисто news» ВАЛЕРІЙ ЖИДКОВ вперше із сольним концертом у Вінниці!

Розіграш квитків: Вконтакте та Facebook  

21 жовтня о 19.00 у Будинку офіцерів ви будете сміятися до сліз, насолоджуючись іскрометними номерами, які ще ніколи не були показані по телебаченню!

Валерій Жидков  – гуморист, який не потребує декорацій, шоу-балетів та іншого зайвого антуражу. Його «зброя» - це гумор найвищої проби, інтелігентний, тонкий, гострий, актуальний, який заряджає флюїдами сміху все і всіх довкола, стовідсотково скоряючи серця глядачів.

Сольні виступи Валерія Жидкова  давно стали «родзинками» усіх концертів «Кварталу 95» і улюбленими номерами мільярдів поціновувачів гумору в усьому світі. Так як він влучно підмічати смішне у серйозному, не вміє ніхто!

Минулого року Валерій Жидков почав виступати з сольними концертами і одразу зібрав декілька переаншлагів у столиці! А тепер з радістю їде до своїх шанувальників у інші міста України.

21 жовтня Валерій Жидков у Вінниці презентує свою ексклюзивну програму «100 кращих сторінок». У виконанні улюбленого гумориста ви почуєте найхітовіші веселі монологи, а також ті номери, які ще жодного разу не були показані у телеефірі!

Ексклюзивні розповіді про веселі курйози бурхливого закулісного життя «Кварталу 95» та непередбачувану дружбу з політиками і зірками, над якими жартуєш на всю країну. А також реальні історії з власного життя про службу в армії та роботу оперуповноваженим у міліції – на цьому незабутньому концерті ви дізнаєтеся безліч веселих і цікавих фактів про Валерія Жидкова, про які раніше навіть не здогадувалися…

Концерт Валерія Жидкова у Вінниці – це незабутня подія, яка подарує вам море веселих вражень, заряд бадьорості і радості на багато місяців вперед!

Квитки на концерт вже у продажу!
Купуйте на сайті http://bilet.vn.ua, у касах ТСК «Магігранд» (2 поверх), Вінницького театру імені Садовського і Будинку офіцерів.

Безкоштовну доставку квитків у будь-яку точку Вінниці замовляйте за телефонами: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.

Гумористичний талант Валерія Жидкова розкрився ще у студентські роки, коли будучи студентом інженерного вузу, він захопився КВНом. Скоро став капітаном легендарних команд «Тамбовские волки» і «Тапкины дети», що назавжди увійшли в історію Клубу веселих і кмітливих. На запрошення Володимира Зеленського з 2003 року Валерій Жидкова став учасником «Кварталу 95» і переїхав у Київ.

Зараз, коли у сценарному відділі «Студії Квартал 95» працює більше 60 людей, Валерій Жидков зберігає позиції одного з кращих авторів.

Всупереч прислів'ю «один у полі не воїн», Валерій Жидков показав себе яскравим послідовником чистого літературного гумору. Його жарти всеохоплюючі - від актуальної політики до «вічних» людських тем. Його тексти змушують не тільки сміятися, але й глянути на звичні речі під іншим кутом. Глядач не просто спостерігає і слухає, він стає учасником дії: думає, сперечається з автором, погоджується або обурюється – співпереживає з першої і до останньої секунди!

21 жовтня на концерті Валерій Жидкова «100 кращих сторінок» у вінницькому Будинку офіцерів буде чесно, гостро і незабутньо! Приходьте, аби досхочу насолодитися інтелігентним та актуальним літературним гумором одного з кращих авторів-гумористів сучасності!

Рівень ендорфінів цього вечора підійметься до максимального рівня!
Пригощає ресторан «Тифліс».
Організатор концерту – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

Коментарі до події (50)
  • Иннеса Сас 20 Жовтня

    Гарний настрій похмуроі осені- гарантований)
  • Yulia Chemeris Katashinskaya 19 Жовтня

    Буду вдячна за квитки))))
  • Сніжана Резнік 19 Жовтня

    Хочу зробити подарунок для свого рідненького коханого чоловіка, який готовий слухати свого одного з улюблених гумористів і вдень і вночі)))
  • Гричко Юля 19 Жовтня

    позитив - так хочеться посміятись (:smile:)
Отримуйте
регулярні оновлення