Вечір творчого спілкування «Спочатку було слово»

Вечір творчого спілкування «Спочатку було слово»

На гостину до відомих митців України запрошує цикл вечорів творчого спілкування «Спочатку було слово». Акцію проводять Національна спілка письменників України, Національна спілка журналістів України, Вінницький обласний художній музей та Вінницька обласна профспілка працівників літератури і мистецтв за підтримки Вінницької облдержадміністрації та обласної ради.
26 грудня о 17.00 у Салоні мистецтв художнього музею відбудеться творчий вечір поета Михайла Каменюка «Ріка по імені «Бог»». У вечері візьмуть участь відомі письменники, журналісти, артисти, депутати, активісти громадських організацій, меценати культури, гості з Києва.
Під час вечору працюватиме благодійна книгарня «Автограф».
На вечорі виступатиме Михайло Каменюк.Він є автором та упорядником публіцистично-літературознавчого збірника «Другий крик з могили Миколи Холодного, почутий і записаний Михайлом Каменюком у Вінниці» (2010), книги публіцистики «Анкета для Господа Бога» (2011), книги «Госпожа Хаджинова или Невыдуманная повесть о прекрасной матери» (2012), є упорядником і головним редактором відновленого за його ініціативою літературно-краєзнавчого збірника «Русалка Дністровая» (2013). Книги Михайла Каменюка зберігаються в Бібліотеці Конгресу США, Нью-Йоркській публічній бібліотеці, в книгозбірнях Гарвардського, Стенфордського, Колумбійського (Нью-Йорк), Іллінойського університетів та університету Торонто (Канада).

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення