Великий сольний концерт гурту «ВВ» у Вінниці!

Великий сольний концерт гурту «ВВ» у Вінниці!

Всі анонси від: Паб Docker Pub

Гурт «ВВ» 25 лютого привезе у Вінницю справжній український рок!

«Весна», «Танці», «День народження», «Були на селі», «Відпустка», «Хвилі Амура» та десятки інших легендарних хітів гурту «Воплі Відоплясова» вінничани почують 25 лютого о 19.00 у Будинку офіцерів. За традицією прихильників «ВВ» чекають нові пісні, шалений драйв і незабутнє спілкування із найхаризматичнішим рокером України Олегом Скрипкою.

- Ми активно готувалися до нашої музичної мандрівки, бо скучили за щирим рок-н-рольним драйвом, енергетикою повних залів, позитивними емоціями. Знаємо, що наш слухач любить і чекає на нове спілкування з нами. Призначаємо усім, хто любить «ВВ», тепле побачення на нашому концерті! - запрошує фронтмен гурту «ВВ» Олег Скрипка.

Запальні рок-н-рольні хіти, ліричні балади і етно-рокові композиції «ВВ» давно полонили серця мільйонів шанувальників по всьому світу. Бо так самовіддано відриватися на концертах і з першої пісні запалювати залу можуть тільки «ВВ-шники»!

Великий сольний концерт гурту «ВВ» у Вінниці був досить давно, тож приїзд одних з найкращих рокерів України вже зараз викликав неабиякий ажіотаж серед прихильників. Відтак, фанам і поціновувачам якісної музики варто поспішити, аби здобути заповітний квиток на концерт!

Вартість квитків -  від 650 до 1250 грн!
Весна переможе!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення