Відкритий семінар: можливості людини. Проводить психолог Родина Н.В.

Відкритий семінар: можливості людини. Проводить психолог Родина Н.В.

Наталія Володимирівна Родина запрошує всіх бажаючих на новий цикл відкритих семінарів під загальною назвою "Можливості Людини".
Загальна ідея і тематика цих відкритих зустрічей - ознайомлення людей з можливостями людського організму, його високим потенціалом та особливостями призначення надможливостей особистості.
Програма семінарів підготовлена ​​на поетапну роботу, розраховану як на допомогу людям, які мають функціональні розлади систем організму, розлади психоемоційного стану, проблеми внутрішнього і зовнішнього характеру, які безпосередньо впливають на загальний стан життя і здоров'я. У процесі роботи семінару будуть дані важливі поняття і рецепти виходу із складних ситуацій, рекомендації по уникненню руйнівних впливів і відповіді на будь-які питання слухачів (крім політики).
Відвідавши семінари і курси Наталії Володимирівни, Ви отримаєте практичні знання з управління здоров'ям, життєвою енергією і емоційним станом, навчитеся відновлювати зміцнювати своє здоров'я, будете розкривати свій внутрішній потенціал і приховані здібності, отримаєте можливість управляти подіями свого життя і бути захищеним від негативних зовнішніх впливів.
Прийом на курс проводиться тільки після співбесіди з Родиною Наталією Володимирівною.
Довідки за телефоном (095) 655-88-00
 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення