Відпочинок у Буковелі  з виїздом з Вінниці

Відпочинок у Буковелі з виїздом з Вінниці

Всі анонси від: Бомба-Тур

Туристичний оператор "Бомба-Тур" запрошує провести незабутні вихідні на кращому гірськолижному курорті України - Буковелі!!!

Досхочу накататись на лижах, сноуборді, сноубайках, таблетках, санях, снігоходах, скутерах «Segway», зорбах, прогулятись по засніжених схилах на собачих упряжках, порелаксувати в карпатських саунах, скуштувати національної кухні...коротко висловлюючись відпочити тілом і душею - все це на нас чекає під час зимових поїздок в Карпати.

Переваги поїздок з Бомба-Тур:

 1. Абонементи. Нам не потрібно стояти в чергах за покупкою абонементів по ранкових акціях, адже Бомба-Тур являється офіційною точкою продажу абонементів у Вінниці!
 2. Прокат. Ми співпрацюємо з однією з найкращих мереж прокатів Карпат з широким вибором якісного спорядження, у випадку поломки сопрядження додатково платити не потрібно, воно застраховане!
3. Страхування. Ми оформляємо для кожного туриста медичний страховий поліс та страхування від нещасного випадку!
 4. Програма. Ми відразу по приїзду поселяємо всіх наших туристів в номери, а виселяємось в останній день ввечері після катання! Ми не практикуємо ніякого перенесення речей в кілька виділених номерів! 
 5. Проживання. Ми зупиняємось в затишних карпатських котеджах з доброзичливими господарями, а не найнятими адміністраторами готелів, які колориту Карпат Вам не передадуть! Індивідуальний підхід, врахування ваших побажань, смачні карпатські страви, ввечері - релакс в карпатській сауні, можливість посмажити шашлик - це здається дрібнички, але саме з таких дрібниць складається ваш омріяний відпочинок!
 6. Катання на Буковелі. Ми розуміємо, що витративши не малі кошти на покупку абонементів, ви хочете вдосталь накатитись на схилах курорту, тому ми залишаємось на вечірнє катання. Для бажаючих раніше повернутись в котеджі теж подбали - спорядження можна залишити в автобусі ми його ввечері привеземо, дістатись до котеджів можна громадським траспортом, який вирушає прямо з парковки, де стоїть наш автобус! 
 7. Супровід. Бомба-Тур забезпечує Вас якісним супроводом протягом всього туру, наші координатори вже декілька років возять групи на Буковель, досвідчено катаються на лижах/бордах, тому зможуть вас проконсультувати по будь-якому питанню!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення