Релакс у ресторані "Тифліс"

Релакс у ресторані "Тифліс"

Куди піти у Вінниці смачно поїсти? Куди піти з друзями випити по келиху вина після втомливих буднів чи послухати живу музику? Де покурити кальян у Вінниці чи апетитно пообідати, де взагалі приємно відпочити ввечері?!
На всі запитання відповідь одна - грузинський ресторан “Тифліс” у Вінниці!

Ресторан Тифліс у Вінниці знаходиться за адресою Театральна 20. Прийти у ресторан можна з 8 ранку і відпочивати аж до 02:00 ночі.
Чому у ресторані Тифліс всім подобається і вам сподобається також?!

 • Ситний і корисний сніданок
Поснідати у ресторані Тифліс можна уже з 8 ранку. Вам запропонують 4 сніданки на вибір. Традиційно можна розпочати свій день з яєчні, омлета або яйця-пашот. також у меню сніданків є корисна вівсяна каша з медом, горіхами і сухофруктами, а також оладки, варення і чай.
 

 • Комплексні обіди
В обідній з 11:00 до 16:00 час у ресторані Тифліс на вас чекатимуть комплексні обіди з фіксованою ціною - 50 грн.
 
 
• Доставка їжі

Смачна, апетитна, вишукана і свіжа їжа з ресторану "Тифліс" з доставкою додому чи в офіс. Це реально!
При замовленні на суму від 400 грн доставка безкоштовна. Якщо сума замовлення менше 400 грн вартість доставки 40 грн. Зробити замовлення на доставку їжі можна з 8 ранку до 01:00 ночі. 
Ознайомитись з меню можна тут
 

 
• Традиційні грузинські страви

Традиційна, автентична грузинська кухня. У ресторані "Тифліс" ви можете покуштувати справжні хачапурі, сир-сулугуні, гострий спуп-харчо, соковитий шашлик і пряний люля-кебеб.
 

 • Великий асортимент напоїв
Особливо у спекотні дні хочеться оригінальних прохолодних освіжаючих напоїв, і меню напоїв у Тифлісі вас лише здивує. Крім того, втамувати спрагу ви можете на літній терасі. А ще, у ресторані є велика коктейльна карта. Тому сміливо замовляйте найсмачніші алкогольні та безалкогольні напої.
 

 • Жива музика
Що може бути краще, ніж повечеряти під супровід живої музики. У Ресторані Тифліс таке задоволення для вас майже щодня з четверга по неділю.
 

 • Сімейне дозвілля
Ресторан Тифілс  - це і місце для сімейного відпочинку. Тут можна провести час з дітьми, або ж спокійно пообідати, коли дитина розважатиметься у дитячій ігровій кімнаті під наглядом вихователя.

 

 • Кальянна зала
Розслабитись та поринути у справжній лаундж ви точно зможете у кальянній залі ресторану. У кальянному меню різноманітний ассортимент заправок та додатків до кальяну.  

 

Затишна і водночас розкішна атмосфера закладу зробить ваш відпочинок у ресторані Тифліс (Вінниця) просто незабутнім.
За сніданком, обідом чи вечерею, чи на великому бенкеті - тут ви відчуєте справжню грузинську гостинність. 


Довідки за телефонами(068) 777 27 27, (063) 777 27 27

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення