Відпочинок на морі - у Коблево - 1-6 серпня

Відпочинок на морі - у Коблево - 1-6 серпня

Всі анонси від: Фора-тур

Коблево - ідеальне місце для відпочинку! По-перше, пляжі таки дійсно достатньо великі та просторі, по-друге, ви точно тут не заскучаєте, адже розваг сила силенна і по-третє, відпочинок комфортний і для молоді і для сімей з дітками. Море ласкаве, захід у море міленький та ніжний пісочок... Що ще потрібно? А я вам скажу: гарний настрій, хороша компанія і купальник ;) Бронюйте найкращі місця в автобусі!
 

Програма туру:
День 1-й Виїзд з Вінниці 31 липня в 23:50. Збір біля маг. Грош (зупинка 600-річчя, на Вишеньці). 08:00 - Прибуваємо у Коблево. Поселення в готель згідно офіційно прийнятих стандартів відбувається з 14:00. Тому всі речі зберігаються у камері схову. 14:00 - Розселення. Відпочиваємо, насолоджуємось морем, купаємось, загоряємо та отримуємо максимум від відпочинку!
День 2-й Відпочиваємо, засмагаємо на морі! Харчування можливе на території бази, поблизу багато цікавих закладів із смачною кухнею та великим вибором страв. В цей день радимо відвідати аквапарк у Коблево. Надзвичайно великий та шикарний аквапарк.
День 3-й Продовжуємо релаксувати! Сьогодні пропонуємо Вам відвідати дельфінарій «Немо».
День 4-5-й За бажанням можна відвідати такі екскурсійні маршрути як: м. Одеса, м. Миколаїв, фортецю у Білгород-Дністровську. Також можна попрямувати на дегустацію вин ПАТ «Коблево», прикупити вина в спеціалізованому магазині «Коблево». На пляжах безліч водних атракцій, а ввечері можна добре відпочити у місцевих барах, клубах та дискотеках.
День 6-й О 12:00 здаємо ключики на рецепції та кладемо речі в автобус. 18:00 збір біля автобуса та виїзд додому 02:00 – орієнтовний час прибуття
Вартість туру: 3100 грн

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення