Кінофестиваль «Відкрита Ніч»

Кінофестиваль «Відкрита Ніч»

У ніч з 24 на 25 червня 2017 року у Вінниці відбудеться маштабний ювілейний кінофестиваль "Відкрита ніч. Дубль 20"!

Ця нічна подія для кіноманів відбуватиметься у новому Молодіжному центрі у Вінниці, який знаходиться за адресою  Театральна, 15 (під «космічним» муралом). 

У програмі кінофестивалю на глядачів чекатиме:
 - конкурсна добірка українського молодого кіно;
 - позаконкурсна програма найцікавіших стрічок останніх років;
 - смс-голосування на приз глядацьких симпатій;
 - у перервах між сеансами можна відпочити в окремій зоні гарячих напоїв.

Що потрібно знати відвідувачам:
- у приміщенні Молодіжного центру може бути прохолодно (близько 18 °С), тоому ковдра або теплі речі варто прихопити; 
- кількість мість обмежена, можна брати з собою каремати та килимки і сидіти на підлозі; (частину килимків надають організатори);
- якщо залишитись докінця і переглянути усі сеанси, то вийшовши з залу насвітанку можна побачити, як сходить сонце;
- для тих, хто хоче і може допомогти у підготовці та проведення кіноночі у якості волонетрів, просимо звертатися за телефоном (093) 006 22 85.
Вхід на фестиваль вільний!

Більше про фестиваль:
Кінофестиваль «Відкрита Ніч» було засновано у 1997 році відомим режисером Михайлом Іллєнком і позиціонувався як огляд найцікавіших здобутків чисто українського кіно. Сьогодні фестиваль трішки трансформовано, він є своєрідною лабораторією з перевірки нових ідей для вітчизняних кінематографістів та пошуку молодих талантів, які можуть стати новими обличчями українського і світового кіно.
Протягом 20 років роботи фестивалю у складі журі побували понад 100 відомих митців не лише України, а й світу. Серед них: Ліна Костенко, Юрій Іллєнко, Олег Скрипка, Влад Троїцький, Юрій Щербак, Володимир Войтенко Сергій Фоменко, Юрій Шевчук, Юрій Андрухович, Оксана Забужко, кінознавець з Польщі Гжегож Пеньковський, композитор Вірко Балей (США) та багато інших.
Особливість кінофестивалю – формат нічного показу (від 21:00 до 05:00 ранку), що транслюється на більш ніж півсотні різних майданчиків. У минулому році фестиваль «Відкрита Ніч» в режимі реального часу охопила 60 екранів у різних містах України та за її кордоном, в тому числі в 13 містах зони АТО та в 10 країнах світу.
Покази вже третій рік проходять також у Вінниці.
Фестиваль є некомерційним, а отже доступний для усіх прошарків суспільства.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення