Великий фестиваль вина "Вінницький шлях"

Великий фестиваль вина "Вінницький шлях"

Вперше у Вінниці проходить великий фестиваль вина.

“Вінницький шлях” - перший винний фестиваль, під час якого можна відчути атмосферу різних країн, продегустувати вина виробників та дізнатися багато цікавого про шляхетний напій. 9 закладів, 9 келихів, 9 компліментів від шефів і цілих 6 тижнів, щоб зібрати їх усі.
У період з 17 жовтня по 22 листопада відвідайте 9 дегустацій у 9 ресторанах міста, прийміть участь у тематичних розвагах та розіграші призів. Для цього потрібно лише придбати квиток.

► Як взяти участь у винному фестивалі?

Ваша дорога починається з моменту, коли ви купуєте онлайн-квиток. Залишається тільки обрати один з фестивальних ресторанів:
Ваш “Вінницький шлях” починається з першого закладу, де ви отримуєте паспорт Дегустатора. Далі - краще! До кожного келиха дегустаційного вина - комплімент від закладу і цікава інформація про країну-виробника.

Учасники Винного фестивалю у Вінниці:

  • Pasta e Vino - Piazza Beatrice
  • Rich Ресторан & Караоке у Вінниці
  • Паста-бар Tamero
  • Gagarin burgers & meat
  • Ресторан Трофей
  • Кінь у Протигазі
  • Georgian Factory - ресторан сучасної грузинської кухні на Замості.
  • Паб "Вінницька Реберня"
  • Грузинський дворик - ресторація м’яса та вина.

У першому ресторані ви отримуєте паспорт Дегустатора із мапою та інформацією про всі заклади. Далі тільки від вас залежить, з якого винного регіону розпочати свій “Вінницький шлях”!

► Розважальна програма

Можливо, ви хочете розділити дорогу Дегустатора з друзями чи другою половинкою? Або пройти його самостійно? Для найвитриваліших це може бути шлях на один день! А для гурманів, які бажають розтягнути задоволення, хоч на всі півтора місяці. Проте дегустації та закуски - це ще не все.

Кожен заклад розробив спеціальну програму: тематичні ігри, зустрічі із сомельє та інші заходи для учасників “Вінницького шляху”. Атмосфера свята та багато цікавинок - невід’ємна частина будь-якого фестивалю! Для тих, хто зацікавлений не тільки у дегустаціях, рекомендуємо враховувати розклад заходів під час винних мандрів.

► А що далі?

Один заклад - одна позначка на карті! Зберіть штампи у паспорт Дегустатора, скуштуйте страви, підібрані для кожного вина окремо, візьміть участь у конкурсах та винних розвагах. Ті, хто збере всі 9 позначок, мають ексклюзивну можливість: взяти участь у розіграші головного призу - величезної пляшки вина.

Особливість вінницького свята вина у тиші, гармонії та затишку. Ніякого натовпу чи галасу, притаманних більшості святкових заходів. Це гарна можливість зустрітися із друзями, поспілкуватися та весело провести час у таких різних, але атмосферних локаціях Вінниці.

Фестиваль “Вінницький шлях” цікавий мешканцю міста і українському туристу. Адже у цьому гастрономічному проекті об'єднали свої зусилля як зовсім нові, так і шановні заклади нашого містечка. Якщо ви давно мріяли відчути себе сомельє та віддихнути морально і фізично від карантину - 9 закладів радо відкриють вам двері.

Деталі за номером: 068 651 5476

Придбати квитки можна за посиланням

Вартість квитка: 700 грн.
Більше про перебіг фестивалю дізнавайся тут 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення