Вистава «Чи є SEX після ЗАГСу?» Київського театру «Чорний Квадрат»

Вистава «Чи є SEX після ЗАГСу?» Київського театру «Чорний Квадрат»

Всі анонси від: Компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ»

Скандальний Київський театр імпровізації «Чорний Квадрат», який вже багато років утримує статус улюбленого театру столичної богеми і самого касового театру України, знову їде у Вінницю! Цього разу - з одним із хітів свого репертуару - відвертою та іскрометною комедією «Чи є SEX після ЗАГСу?».

Під час цієї вистави 7 березня о 19.00 у Будинку офіцерів готуйтеся до найвідвертіших одкровень, влучних і смішних жартів та любовних діалогів, які потім сміливо можна розбирати на цитати. І не забувайте: після перегляду вистав «Чорного Квадрату» сексуальне життя глядачів докорінно змінюється… І тільки на краще!!!

Легко й невимушено, у найцікавішій формі вистава «Чи є SEX після ЗАГСу?» дає відповіді на запитання, які рано чи пізно постають перед кожним із нас:
 ● Про що варто домовитися до весілля?   
 ● Чи варто знати: "Скільки у тебе було до мене"?
 ● Чи можна маніпулювати за допомогою сексу?
 ● Чи потрібне сексуальне виховання дітей? А якщо твоя дитина зіштовхнулася з проблемою відсутності знань і вмінь у першу шлюбну ніч?
 ● Чи добре залишатися самим собою у будь-яких ситуаціях? А якщо це призводить до бійки на весіллі дочки?
 ● Чи можна повернути пристрасть у довготривалі стосунки?

Відповіді на ці та інші хвилюючі запитання, цікавий сюжет, від якого неможливо відірватися, неперевершені актори, які ніколи не грають, а завжди живуть на сцені, щиро й невимушено імпровізуючи і контактуючи із глядачами - сюрпризів та відкриттів на виставі буде чимало!

Не пропустіть виставу для дорослих «Чи є SEX після ЗАГСу?» Київського театру імпровізації «Чорний Квадрат» 7 березня о 19.00 у Будинку офіцерів!

Організатор гастролей «Чорного Квадрату» у Вінниці - Компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ»

Коментарі до події (1)
  • Маша 24 Листопада

    Це має бути крута вистава!)♥
Отримуйте
регулярні оновлення